Cumhurbaşkanı Erdoğan Kral Selman'la görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz ile görüştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kral Selman'la görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kral Selman'la görüştü
GİRİŞ 27.03.2015 11:22 GÜNCELLEME 27.03.2015 11:29
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suud Kralıyla yaptığı görüşmede, Yemen'de Husi milislerinin varılan tüm anlaşmaları ve Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nin kararını çiğnemelerinin kaygı verici olduğuna dikkati çekti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yemen'in birlik ve bütünlüğünü, bölgenin güvenlik ve istikrarını tehlikeye sokan davranışların uluslararası toplum tarafından endişeyle karşılandığını da vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hassasiyet ve destek mesajından dolayı teşekkür eden Suud Kralı Selman bin Abdülaziz'in, Yemen Cumhurbaşkanı Abdurabbu Mansur Hadi'den gelen talep üzerine Suudi Arabistan öncülüğünde KİK ülkeleri tarafından başlatılan hava harekatı hakkında bilgi verdiği kaydedildi.

Erdoğan ve Suud Kralı’nın 2 Mart'ta Riyad'da yaptıkları görüşmeye atıfta bulunarak, iki ülke arasındaki ilişkileri en üst seviyeye çıkarma konusundaki kararlılıklarını görüşme vesilesiyle yeniden teyit ettikleri belirtildi.

YORUMLAR 6
  • kerrar 9 yıl önce Şikayet Et
    bismillahirrahmanirrahim ümmetin umudu!? diye lanse edilen zatı muhterem suudun kuyruğu olma telaşı içinde sahi bu iki malum zat mısırdaki olaylarda karşıt görüş değilmiydi kim onları yan yana getirdi malum resimdeki zatın birisi atıp tutuyordu biz zalimin ve zalimin destekçilerinin yanında yere almayız ne oldu o söylemine
    Cevapla
  • üsküdarlı 9 yıl önce Şikayet Et
    sudi,mısır,türkiye,yan yana hani sisiyi istemezük,tü.neler olduki mursiye yan çizdik.bm.kararına israil ne zaman uyduki bilen varsa bana anlatsın.
    Cevapla
  • zahidi 9 yıl önce Şikayet Et
    kimin kuyruk olduk, kim bilir nereye gidiyoruz?
    Cevapla
  • urfair 9 yıl önce Şikayet Et
    osmanım be güzel demişin ama unutmaki o sahadaki mazlumların tek umudu ümetin tek umudu reis R.TAYİP ERDOGAN dır kardaş bunu bütün mazlumlar bilir
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Devlet-i Aliyye-i Osmâniyye Aşkına Biz bu sahalardan çekilelim, emin olun ki buralar daimi karışık ve iğtişaş (özü kaybettirilmek istenen) sahalar haline gelecektir, diyen Ulu Hakan Cennet Mekan Sultan Abdülhamid Hanın Torunu Doğunun ve Batının Hakimi Üç Kıta Yedi Denizin Başkomutanı Evladı OSMANLI Recep Tayyip Erdoğansın Allahına Kurbanım be !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin dindarlık oranı ortaya çıktı! İşte kişisel sorunlarda sığınılan liman
Kredi notu kararı sonrası çarpıcı yorum: Türkiye tehlikeyi atlattı