Kalın: İntikam değil adalet istiyoruz

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, ABD haber kanalı yayınına bağlandı ve teröristbaşı Gülen'in iadesiyle ilgili konuştu.

Kalın: İntikam değil adalet istiyoruz
Kalın: İntikam değil adalet istiyoruz
GİRİŞ 26.08.2016 08:35 GÜNCELLEME 26.08.2016 12:03
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, CNN International'ın yayınına bağlandı.
Fetullah Gülen'in iadesi hakkında "İntikam değil adalet istiyoruz." diyen Kalın, FETÖ'nün Türkiye'de ve tüm dünyada bir suç şebekesi olduğunu söyledi.

Sözcü, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından adaletin peşinde olduklarını belirten Kalın, ABD Başkan Yardımcı Joe Biden'ın "Gülen keşke başka bir ülkede olsaydı" sözlerine yönelik de, "Biden'ın meclisi ve bombalanan yerleri ziyareti muhtemelen onu etkiledi. Buradaki insanların ne kadar ciddi ve birleşmiş olduklarını gördüğüne inanıyorum." şeklinde konuştu.

Kalın, darbe girişiminin ardından açılan soruşturma kapsamında tutuklanan on binlerce kişi hakkında soruşturmanın sürdüğünü, deliller geldikçe daha fazlasının ortaya çıkarılacağını söyledi.

Kalın ayrıca, bu tür girişimlerin yeniden olmayacağına emin olmak için ne yapılması gerektiğine dair gittikçe büyüyen bir görüş birliği olduğunu ifade etti.

 

YORUMLAR 6
  • emd 7 yıl önce Şikayet Et
    abdden adalet beklersen cok beklersin
    Cevapla
  • cabbar 7 yıl önce Şikayet Et
    biz intikam istiyoruz arkadaşım ne bu ya hergün haince saldırılar olacak biz kuzu gibi bekleyecez
    Cevapla
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    öcalanı verdiler de ne yaptın? güleni verseler ne yapacaksın?
    Cevapla
  • vatan 7 yıl önce Şikayet Et
    ocalani verdiklerinde onu asmayan korkaklar utansin. ab'ye alicaz sizi diye bizi kandiranlara inanip da idami kaldiranlar utansin. yuh olsun onlara... ama zararin neresinden donersek kardir. artik geregini yapmaliyiz. gulenin iadesi onun yargilanmasi ve mahkum edilmesi acisindan onemli. idam yok ki kanunlarimizda uygulanabilsin. zaten birkac yila eceliyle geberir de kurtuluruz insallah.
    Cevapla
  • malcolmx 7 yıl önce Şikayet Et
    vallah apo gibi ona da krallar gibi bakacaksınız bırakın abd de kalsın en azından insanların gözünde kaçak hain olarak kalır
    Cevapla
  • vatan 7 yıl önce Şikayet Et
    abd'de kalmasi demek, abd'nin onu kullanmaya devam etmesi demek, ve onun grubunu kullanip yeni eylemlere girismesi demek. turkiyeye getirilmeli ve kontrol altina alinmali. kimseyle gorusturulmemeli. bir mahkum hapsaneden disaridaki taraftarlarini (teroristleri) kullanip hala milleti tehdit edebiliyorsa bu iste bir yanlis var. hukuk devletiysek bunu cozmeliyiz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yurt dışındaki Türk sayısı! Zirvedeki ülke şaşırttı
MSB duyurdu: 13 PKK'lı terörist etkisiz!