Erdoğan'dan ABD'ye : Önce sizdeki papazı gönderin!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Polis Akademisi Mezuniyet Töreni'nde FETÖ'yü iade etmeyen ABD'ye sert mesajlar gönderdi.

GİRİŞ 28.09.2017 12:36 GÜNCELLEME 28.09.2017 12:42
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Polis Akademisi Mezuniyet Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gündeminde terörle mücadele vardı.

Terör örgütlerinin gözünün yaşına bakılmayacağı vurgusunu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "PKK ile mücadelede sadece 2015'in temmuzundan bu yana 1000'in üzerinde şehit verdik. Buna karşılık da 10 bine yakın da teröristi etkisiz hale getirdik. Ölen de, kaçıp giden de bizden gidiyor. 100 bini aşkın bir insan kaybımız var. Elbette teröre bulaştıkları için, kan döktükleri için devletlerine, milletine ihanet ettikleri için bunların hiçbirinin gözünün yaşına bakmayacağız. Fakat faturayı kendimizin ödediğini de asla unutmayacağız. Biz tüm terör örgütlerinin, tüm teröristlerin üstesinden geliyoruz, geleceğiz. Bu konuda kararlılığımız var. Allah'ın izni ile bu işi halledeceğiz. Aksi halde tarih bize bunun hesabını sorar. Büyük bedeller ödeyerek imha ettiğimiz terör örgütlerinin yerine sürekli yenileri türeyecekse o zaman burada bir sorun var demektir. " ifadelerini kullandı.

PENSİLVANYA'DAKİ NASİPSİZİN ARKASINDAN GİDEN PROFÖSÖRLER...

Konuşmasında FETÖ temizliğinin devam edeceğinin altını çizen  Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ'yü iade etmeyen ama Türkiye'den istekte bulunan ABD'yi de unutmadı ve "Diyorlar ki, bir papaz var, bize verin. Sizde de bir papaz var, siz de onu verin. Bizdeki en azından yargılanıyor, sizdeki çok daha rahat hemen verebilirsiniz. " dedi.

Erdoğan şunları ifade etti;

"Pensilvanya’daki nasipsiz adamın arkasından giden prof’lar da var. Kusura bakmasın buradaki profesör kardeşlerim. E kardeşim ya adam ilkokul mezunu, herhangi bir şey yok, takılmışlar peşine gidiyorlar. Şu anda da birçoğu kaçmış Pensilvanya’da onunla beraber yaşıyorlar. “Dünyada 160 ülkeyi buradan idare ediyoruz” diyorlar. Amerika’nın sesi çıkıyor mu? Çıkmıyor. Buradan ne demek istediğimi anlıyor musunuz? Birileri bizi bir yerlerden idare etmeye çalışıyor, bölmeye, parçalamaya çalışıyor. Ama bu milleti de bölemeyecekler parçalayamayacaklar.

SİZDE DE BİR PAPAZ VAR, SİZ DE ONU VERİN

Diyorlar ki, bir papaz var, bize verin. Sizde de bir papaz var, siz de onu verin. Bizdeki en azından yargılanıyor, sizdeki çok daha rahat hemen verebilirsiniz. Ölmekse Allah için, vatan için, millet için ölmeye hazır olacağız. Peygamber efendimizin "birlikte rahmet ayrılıkta azap vardır" hadisi hepimize hitap ediyor. Devletin içinde hiçbir kişinin, ekibin ya da grubun paralel yapılanmaya gitmesine izin veremeyiz. Gittiğiniz yerlerde bunları didik didik aramanız, çıkartmanız gerekiyor. Bizi içimizden böldüler, yaralamaya çalıştılar ama Rabbim fırsat vermedi. 

ŞİMDİ BAZILARI BANA MEKTUP YAZIYOR...

F-16'lar uçuyor ya, kolay iş mi? 250 şehit verdik. 2193 gazimiz oldu. O aşk olmasa bu olur muydu? Bu aşk, bu inanç çok önemli. Y  Sizlerin yetiştiğiniz o merkezde 53 şehidimiz var. Haince, alçakça geldiler en önemli merkez burası dediler ve o merkezi vurdular. Şimdi biz bunların hesabını sormayacak mıyız? Burası milletin en önemli hareket merkezi... Bazıları bana mektuplar yazıyor, benim ki suçsuz vs. Tamamda o F-16'da senin ki vardı... İşte bu yönde girişim yapanlar veya heveslenenler hangi gruba mensup olursa olsunlar karşısında bizi bulmalıdır. Türkiye, dost ve kardeşleriyle çok büyük bir ülkedir.

DESTEĞİ BULURSANIZ İKTİDARA GELİRSİNİZ

Özel eğitim kurumlarına tarihimizde hiç olmadığı kadar alan açtık. Devlet kendi işini yapacak, hayırsever de kendi alanında en güzel hizmeti vermeye çalışacak. Herkesin ülke yönetimine talip olma hakkı vardır. Bunun yolu siyasetten geçiyor. Gereken desteği bulursanız iktidara gelir ülkeyi de yönetirsiniz. Bunun dışındaki yol ve yöntemlerin darbelerden, işgallerden bir farkı yoktur. . Ülkemiz üzerine yapılan hesapları boza boza bugünlere geldik. Bu ülkeden o terör bulutları yok olup gidecek. "

YORUMLAR 10
  • emineyılmaz 6 yıl önce Şikayet Et
    başkanım başkanımız sen baş biz gövde işte bir bütün türkiye
    Cevapla
  • Şeyh mus 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah yar ve yardımcın olsun
    Cevapla
  • hakkari 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah sizlerle beraber olsun sayın liderim
    Cevapla
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    ABD deki papazın diyalogçuluğuna katkıda bulunanlardan hesap sormak yerine taltif etmek niye?
    Cevapla
  • Pınar 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah ömrüne ömür katsın reis Analarin duası mazlumlarin yoldaşı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Eurovision'da 'İsrail' ayıbı, bu kadar da olmaz! Tepkiler çığ gibi...
Son dakika: Başkan Erdoğan'dan dikkat çeken mesajlar: Türkiye'ye yakışmıyor!