Hükümetten flaş 'Reza Zarraf' açıklaması

Başbakan yardımcısı Bekir Bozdağ, katıldığı canlı yayında ABD ve FETÖ'nün işbirliği yaptığını vurgulayarak 'Zarrab üzerinden Türkiye'ye operasyon yapılıyor!' dedi.

GİRİŞ 27.11.2017 10:22 GÜNCELLEME 27.11.2017 10:44
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Trump'ın görüşmesini 'dönüm noktası' olarak tanımladı.Bozdağ, Türkiye'nin Trump'ın daha fazla silah verilmemesi yönündeki sözlerinin takipçisi olacağını belirtirken, YPG'ye verilen silahların da geri alınması gerektiğini söyledi.

Bozdağ, Reza Zarraf davasına ilişkin şunları söyledi;

"Bu dava tamamen siyasi bir davadır. Reza Zarraf davası çok net bir şekilde tartışmasız Türkiye'ye kumpastır. Dosya'da geçerli bir delil yok. FETÖ ile ABD işbirliği yapıyor. Burada hedef Türkiye'dir.



ŞANTAJLA İFTİRAYA ZORLANIYOR

Reza Zarrab ABD'ye gitti mi götürüldü mü bu da ayrı bir tartışma noktasıdır. Zarraf orada gözaltına alındıktan sonra savcı eğer bizim dediğimiz ifadenin altına imzanı atarsan seni hemen bırakırız, imzalamazsan 35-40 yıl yatarsın diyor. Bu onların hukukunda cezada pazarlık ama düpedüz şantajla iftiraya zorlanıyor"

YORUMLAR 4
  • korkma 6 yıl önce Şikayet Et
    sizin eliniz armutmu topluyor sayın bakan sizde elinizdeki papazla veyahut abd bankalarına aynısı ile karşılık verin taviz yok evelallah yanınızdayız
    Cevapla
  • ademx 6 yıl önce Şikayet Et
    ABD nin vereceği karar bu saatten sonra kendini bağlar.Artık Dünya beşten büyük. Türkiye aleyhine verilecek bir kararda memleketin yapması gereken tek hamle bütün alış verişlerde Türk lirası kullanmak olacak, doları Memlekette yasaklayacak. Bu karşılıksız dolar sömürüsünden milletin kurtulması lazım. 18,5 trilyon dolarlık milli gelirine karşın 19,9 trilyon dolar borcu olan ABD nasıl oluyor da parası bu kadar değerli. Bunu birleşmiş milletler neden sorgulamaz. Kendilerine Sarraf felan ayağıyla sömürge oluşturmaya çalışıyorlar.Ama yemezler.
    Cevapla
  • Mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    Dünyanın en borçlu ülkesi ama borcunu ödemiyor ve üstüne yatıyor.Üstelik Suudi Arabistan,Katar,Almanya,Fransa,İngiltere hatta Türkiye vb.ülkelere cezalar yazarak ekonomisini düzeltmeye çalışıyor.
    Cevapla
  • Halid bin Velid 6 yıl önce Şikayet Et
    İran Devrim Muhafızlarının Sonu geldi. İranın (Persler yıllardan beri sakladığı hırs ve hasetleri gün yüzüne çıkacak)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
23 Nisan kutlamasındaki Dilan Polat rezaletine soruşturma
İsrail lobileri engellemeye çalışıyor: Erdoğan'ın ABD ziyaretinde son durum ne?