Canlı yayında muhabiri şoke eden kaza / İZLE

RTC LIVE isimli Alman kanalında yapılan programda, trafikte yaşanabilecek kazalara karşı TKFL mühendisliği tarafından geliştirilen bir sistemi uygulamalı olarak göstermek isteyen canlı yayın ekibi, inanılmaz bir kazaya tanık oldu.

GİRİŞ 16.04.2014 00:45 GÜNCELLEME 16.04.2014 08:45
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Motorsiklete ve kaska yerleştirilen bir mekanizmanın yolun karşı tarafından bekletilen arabayı tehdit olarak algılayarak motorcuya uyarı göndermesini canlı olarak ekrana taşımayı planlayan RTC ekibi, motorun arkasından gelen bir kamyoncunun frene basmaması üzerine adeta şok yaşadı.

Önüne çıkan motoru görmesine rağmen durmayan kamyon şoförü canlı yayında kaza yaşanmasına neden oldu. Kaza önleyici bir sistemi tanıtmayı amaçlarken kaza anını görüntüleyen ekip ise yaşananlar karşısında şaşkına döndü.

YORUMLAR 4
  • murat kurdoglu 10 yıl önce Şikayet Et
    önemlı olan. kazayı yapan karavandaki kişi çok rahat durdu arabadan aşağıya neden ınmıyor. normal bir refleks sahıbı olan kişi hemen iner kazazadenın yanına gider o bekliyor. bu kaza planlanmış gibime geliyor
    Cevapla
  • SessizMuhendis 10 yıl önce Şikayet Et
    100% Motorsikletli suclu. 101% Motorsiklet surucusu suclu SEBEBI ISE BASIT : Kafa ile sag-sol kontrolu YAPMAMAK! Her daim bir motorsiklet surucusu kafayla kontrolu YAPMAK zorundadir.En azindan yurtdisinda bir cok ulkede boyle. Ingilterede olsaydi SUCLU MOTORSIKLETLI sayilirdi,cunku eger kafasini cevirip saga baksa, cok rahatlikla o kamyoneti gormus olurdu!! Motorsikletler Ingilterede yapilan arastirmaya gore 28 kat daha tehlikeli normal araclardan....Gecmis olsun.
    Cevapla
  • M.Fatih 10 yıl önce Şikayet Et
    barladenizi. motor şoförü de ama hiç sağına bakmıyor ki..
    Cevapla
  • Nizâmülmülk 10 yıl önce Şikayet Et
    yol kenarında canlı yayın yapıp şoförlerin dikkatini dağıtırsanız. kaza olur tabii
    Cevapla
DİĞER HABERLER
10 soruda hastanede "onaylı randevu" dönemi! 13 Mayıs'ta uygulama başlıyor...
11 ilde PKK'ya operasyon: 92 terör ini imha edildi!