Karadeniz'de Rus-Amerikan gerginliği!

ABD Ordusu, Rus jetlerinin Karadeniz'de bulunan bir ABD gemisinin üzerinde alçak uçuş yaptığını açıkladı.

Karadeniz'de Rus-Amerikan gerginliği!
Karadeniz'de Rus-Amerikan gerginliği!
GİRİŞ 17.02.2017 12:15 GÜNCELLEME 17.02.2017 12:24
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

CNN'in ABD Ordusu'na dayandırdığı haberine göre 10 Şubat'ta gerçekleşen olayda, Rus SU-24 savaş uçakları ABD Donanması'na ait USS Porter isimli güdümlü füze taşıyan geminin üzerinde alçak mesafede uçuş yaptı. 4 Rus uçağının geminin üzerinden yüksek süratle geçtikleri belirtilirken ABD ordusu olayı 'tehlikeli' olarak niteledi.

ABD Ordusu Avrupa Komutanlığı Sözcüsü David Faggard yaptığı açıklamada, "Gemi kaptanı olayın tehlikeli ve amatörce olduğunu söyledi. Bu tip olaylar büyük bir kaza potansiyeli taşıyor." ifadelerini kullandı.

Rusya Savunma Bakanlığı haftabaşında yaptığı açıklamada, Rus uçaklarının ABD gemisinin üzerinde alçak uçuş yaptığı yönündeki iddiaları yalanlamıştı.

Karadeniz'deki ABD gemisinin, NATO müttefiki Romanya ile yapılacak ortak tatbikat için Karadeniz'de bulunduğu belirtildi.

YORUMLAR 2
  • test 2023 7 yıl önce Şikayet Et
    sıksaydınız kanatlarına.... başlatın şu üçüncü dünya harbinide.. neyin ne olacağını... kimin elinin kimin cebinde olduğunu hepimiz görelim... hergün ölmektense bir kez ölelim... dünyada huzur namına birşey kalmadı... tek müslüman kanı dökülüyor ve islam coğrafyası yanıyor....
    Cevapla
  • Timmy 7 yıl önce Şikayet Et
    Eceli gelen köpek cami avlusuna işermiş, Rusya'yı haritadan silerler olan buzullara olur :)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrailli yetkiliden akılalmaz sözler! Fırsat verilse Harvard'ı bombalayacak
Yönetilemeyen Türk futbolunda yeni olay! 3. kez sahadan çekilme vakası