Trump'tan itiraf: Eski hayatımı...

ABD Başkanı Trump, görevi devralmadan önceki hayatını özlediğini itiraf etti ve "Başkanlığın daha kolay olacağını düşünmüştüm" dedi

Trump'tan itiraf: Eski hayatımı...
Trump'tan itiraf: Eski hayatımı...
GİRİŞ 28.04.2017 12:35 GÜNCELLEME 28.04.2017 14:28
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

ABD başkanlığı görevinde 100. gününü doldurmak üzere olan Donald Trump, Beyaz Saray'dan önceki hayatını özlediğini söyledi.

Reuters'a konuşan Trump, araba kullanmayı özlediğini, şuan kendisini bir kabuk içindeymiş gibi hissettiğini ve yeni işinin zorluğu karşısında şaşkına uğradığını belirtti.

Trump, "Eski hayatımı seviyordum. Şuan çok şey oluyor. Eskiye göre çok daha fazla iş var. Daha kolay olacağını düşünmüştüm." dedi.

New Yorklu iş adamı Trump, ABD başkanlığı görevini 20 Ocak 2017'de ABD eski Başkanı Barack Obama'dan devralmıştı.

'Eski hayatı'nda özel hayatının gizliliği olmamasına alıştığını belirten Trump, şuan bunun çok daha az olmasının kendisini şaşırttığını belirtti.

Gizli Servis tarafından 24 saat korunan Trump, buna hala alışmaya çalıştığını dile getirdi: "Gerçekten kendi küçük kozandasın. O kadar büyük bir koruma var ki, hiçbir yere gidemiyorsun."

Beyaz Saray'dan dışarı adımını atarken SUV veya limuzine binen Trump, direksiyon arkasında kendisinin olmasını özlediğini de sözlerine ekledi.

YORUMLAR 1
  • adanalııı 6 yıl önce Şikayet Et
    daha dur bakalım sarıkafa yeni başlıyoruz... REİS 15 yıldır neler çekiyor nasıl bir yük var omuzlarında şimdi daha iyi anlıyorum... ALLAH Reisimisin yardımcısı olsun.. Kafirlere karşı galip eylesin inşallah RABBİM bizleri
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başıboş köpek saldırıları devam ediyor! Yaşanan son Aydın'dan...
Miçotakis'ten Yunan S-300'ünün Ukrayna'ya sevkiyatına veto