Trump'tan sürpriz Rusya çıkışı

ABD Başkanı Donald Trump, CBS televizyonuna verdiği röportajda Rusya ile anlaşmanın mümkün olduğunu söyledi

Trump'tan sürpriz Rusya çıkışı
Trump'tan sürpriz Rusya çıkışı
GİRİŞ 30.04.2017 22:27 GÜNCELLEME 30.04.2017 23:01
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

CBS televizyonuna konuşan Trump, hangi alanlarda işbirliği söz konusu olduğunu açıklamadan, "Rusya ile birlikte hareket edeceğim. Bu Çin de olabilir, diğer pek çok farklı grup ta olabilir" dedi.

ABD Başkanı Trump, seçim öncesinde yürütülen kampanyanın Rusya ile ilgisi olduğuna dair iddiaları bir kez daha ‘uydurma' olarak tanımladı.

Trump, "Eğer hackeri yakalayamadıysanız, kırma işlemini kimin yaptığını söylemek çok zor" diye konuştu.
 
Seçim öncesinde yürütülen kampanyadaki rakibi Hillary Clinton'un Moskova ile ‘bağlantısını' da hatırlatan Trump, "(Clinton'ın seçim kampanyasını yöneten) John Podesta, anladığım kadarıyla kardeşi ile birlikte Rusya'da bir şirkete sahip. Hillary'nin eşi (eski ABD Başkanı Bill Clinton) Rusya'da görüşmeler yaparken, kendisi Rusya ile uranyum anlaşması yaptı. Fakat bu konuda hiç kimse konuşmuyor" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 21
  • Abd titremede 6 yıl önce Şikayet Et
    Yahu nekadarda açık,trump korede ateşle oynarken kendi sonu gelirse mazallah meydan Rusya ya kalır endişeside taşıyor..açıkçası kendisiyle birlikte felakete sürükleyecek ortak arıyor..önce çin bizden yana olursa harika olur dedi,çin herşeyi yer ama bunu yemedi...birde bakınız ortak tatbikat yaptığı japonya birzamanlar 2 atom bombası attığı ülke,onlardada hiç haysiyet kalmamış katilinin şemsiyesini kabul etti...şimdide partnerim asıl rusya yalanlarıyla putini tavlamaya çalışıyor..çok komik adam şu trump.. kuzey kore ye rest dediysen kartlarını açmalısın,yoksa abd nin korkak olduğunu herkes anlar...
    Cevapla
  • sezgin 6 yıl önce Şikayet Et
    Aralarında sıkıntı yoktu zaten...
    Cevapla
  • murtaza 6 yıl önce Şikayet Et
    yağcılarda inecek var.
    Cevapla
  • memet 6 yıl önce Şikayet Et
    rusyaile zaten baştan beri anlasmaniz var başka guruplar diyerek bize göz dağı mi vermek istiyorsun sen türk milletini tanımamışsın biz konu zulüm olunca dünyayı sileriz çünkü ALLAH BİZİMLE
    Cevapla
  • musem 6 yıl önce Şikayet Et
    ülke tv'de mehmet çelik abd-rusya anlaşacak dedi, diğerleri karşı çıktı o esnada nete baktım son dakika bu haber. adam bildi yani.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kral 2. Abdullah'tan son dakika operasyon açıklaması! İsrail'i resmen uyardı
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek