Avrupa'dan çarpıcı Türkiye anketi!

Avrupa Halk Partisi'nin 9 ülkede yaptığı anketin sonuçlarına göre, Avrupalıların yüzde 77'si Türkiye'nin AB üyeliğine karşı çıkıyor.

Avrupa'dan çarpıcı Türkiye anketi!
Avrupa'dan çarpıcı Türkiye anketi!
GİRİŞ 19.05.2017 16:08 GÜNCELLEME 19.05.2017 16:12
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Avrupa Parlamentosu'ndaki en büyük grup olan Avrupa Halk Partisi, Avrupa'daki 9 ülkede bir anket yaptırdı ve Türkiye'nin AB üyeliğine olan bakışı değerlendirdi. Ankete göre, Avrupalıların büyük bir bölümü Türkiye'nin AB üyeliğine karşı çıkıyor ve müzakerelerin sonlandırılmasını istiyor.

Avrupa'daki 9 büyük ülkede yapılan anket sonuçlarına göre, AB vatandaşlarının yüzde 77'si Türkiye'nin AB üyesi olamayacağının açıkça ortaya konulmasını istiyor.

EN DÜŞÜK ORAN İSPANYA'DA

Ankette Türkiye'nin AB üyeliğine sıcak bakmayan ve müzakerelerin sonlandırılarak Türkiye'nin AB'ye üye olamayacağının net bir şekilde belirlenmesini isteyenlerin sayısı Almanya'da yüzde 86, Hollanda'da ise yüzde 84'e varan oranlara ulaşıyor. En düşük oy oranının ise yüzde 60 ile İspanya'da olduğu görülüyor.

"YAŞANANLARDAN SONRA DAHA FAZLA DEVAM EDİLEMEZ"

Avrupa Halk Partisi lideri Manfred Weber anket sonuçlarıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Avrupalılar, Türkiye ile müzakerelerin sonlandırılmasını istiyor. Yaşananlardan sonra daha fazla devam edilemez" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 17
  • Ali aksoy 6 yıl önce Şikayet Et
    CSU bu partinin radikal sagci ve daima yabancilari kötülüyerek oy pesinde kosan itlerin birlesmin olan bir parti,böyle partilere söylenecek laf,yahudilerin tekrar avrupada yerlesimlerine izin verme ve bosalan yerlerede müslüman halki yerlestirmek,bu kadar basit,bunu anlamak ,duymak istemiyorlar...buna eski iran cumhurb. Ahmedi nejat cok acik bir sekilde söyledi ama islerine gelmiyor.ne güzel olur almanyanin sokaklarinda saclari lüleli ortodox yahudileri görmek!
    Cevapla
  • Bravo 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu anket doğruysa tebrik ediyorum ab üyesi ülkelerin halkını. Hiç değilse dürüst davranmışlar. Liderleri gibi sahte yüzlü davranmamışlar. Yahu zaten ab hristiyan topluluğu. Adamlar bizi hristiyanlaştırmadan almazlaaar. Kaldı ki bizim bu birliğe girmeye ihtiyacımı yok. Şuan ab üyesi değilizde noluyor yani? Batsin onların birliği. Yaşasın islam birliği. Allah'ın düşmanlarınlarından dost olur mu bre? Allah (c.c.) bize kafi...vesselam
    Cevapla
  • Davut 6 yıl önce Şikayet Et
    Azmış 77. Bizde AB ye karşı yüzde 90 çıkar
    Cevapla
  • baki 6 yıl önce Şikayet Et
    birde türkiye ye sorsalar ab yi istiyormusunuz diye %90 hayır çıkar.akıllarınca siz istemeyiz diyemezsiniz, biz almayız diyorlar.
    Cevapla
  • Baris 6 yıl önce Şikayet Et
    Aaaa.cok sasirdimm.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul'da ekmeğe zam: Gramajı da düşürüldü
Altın fiyatlarında sert yükseliş