Rusya'dan ABD'ye sert tepki!

Rusya'nın Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Vasily Nebenzia, ABD'ye sert tepki gösterdi.

Rusya'dan ABD'ye sert tepki!
Rusya'dan ABD'ye sert tepki!
GİRİŞ 24.08.2017 03:35 GÜNCELLEME 24.08.2017 04:39
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Rusya'nın Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Vasily Nebenzia, ABD'nin, Kuzey Kore'nin nükleer silah ve balistik füze programlarını desteklediği gerekçesiyle Rusya'ya yaptırım uygulama kararına ilişkin "Rusya ile ilişkilerini düzeltmek istediğini söyleyen ABD'nin bu hasmane adımı pozitif atmosfer oluşturulmasına yardımcı olmayacak." dedi.

Rusya'nın Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Vasily Nebenzia, gazetecilere yaptığı açıklamada, ABD'nin tek taraflı yaptırımlarını kınadıklarını ve bu yaptırımların meşru olmadığını söyledi.

BU ADIM POZİTİF ATMOSFER OLUŞTURMAYACAK

Vasily Nebenzia, "Rusya ile ilişkilerini düzeltmek istediğini söyleyen ABD'nin bu hasmane adımı pozitif atmosfer oluşturulmasına yardımcı olmayacak." ifadesini kullandı.

ABD yönetimi, Kuzey Kore'nin nükleer silah ve balistik füze programlarını destekledikleri gerekçesiyle çoğu Rus ve Çinli 16 kişi ve kuruluş hakkında yaptırım kararı almıştı.

Ayrıca Yemen'de yaşanan insani kriz hakkında da değerlendirmede bulunan Nebenzia, "Yemen'deki insani durum dehşet verici ve yardıma muhtaç insanlar için acilen harekete geçilmeli." çağrısı yaptı.

YORUMLAR 2
  • ukaşe 6 yıl önce Şikayet Et
    Ruslar Abd ye iyi bir ders vermek istiyorsa ortadoğu ülkelerine kuzey koreye düşük fiyatlar karşılığında nükleer silah sanayisini transfer etmeli. Bacakları nasıl titrer bunların o zaman görün
    Cevapla
  • yükselenruh 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah topunuzun belasını versin suriye de osmanlı yı yerle bir eden rusya amerikadan en ufak geri kalır tarafı yok fazlası var azı yok denebilecek kadar soysuz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Alçakça anlaşmayı duyurdu!
Hazar Denizi'nde güvenliği sağlamak için Türkiye ile temasa geçtiler!