Filistin'den Trump'ın tehdidine yanıt!

Filistin Halk Kurtuluş Cephesi (FHKC) ABD Başkanı Trump'ın Filistin yönetimine mali yardımları kesme tehdidinin saldırgan ve zavallı bir araç olduğu değerlendirmesinde bulundu.

Filistin'den Trump'ın tehdidine yanıt!
Filistin'den Trump'ın tehdidine yanıt!
GİRİŞ 03.01.2018 21:38 GÜNCELLEME 03.01.2018 21:52
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

FHKC tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Washington'un tehditleri, ABD'nin Filistin halkına düşmanlığını göstermede atılmış yeni bir adım, Filistin meselesini tasfiye etmek için Siyonist düşmanın ve kendisinin şartlarını dayatabileceği yönündeki bir kuruntu, zavallı ve saldırgan bir araçtır." ifadesi  kullanıldı.

FİLİSTİN HALKI ABLUKAYA DİRENECEK VE HAKKINI SAVUNABİLECEK GÜÇTEDİR

Açıklamada, "Ulusal haklarımız pazarlık konusu edilemez, zehirli  yardımları kabul etmeyen Filistin halkı, ablukaya direnebilecek ve hakkını savunabilecek güçtedir." denildi.
 
ABD Başkanı Trump, dün akşam Twitter hesabından yaptığı açıklamada,  Ortadoğu barış sürecinde müzakere masasında olmaması durumunda Filistin  yönetimine ekonomik yardımları kesebileceği sinyalini vermişti.
 
ABD'nin BM Daimi Temsilcisi Nikki Haley de konuyla ilgili  açıklamasında, "Filistinliler müzakere masasına geri dönmeyi kabul edinceye kadar  (UNRWA'ya) yardımları yapmayacağız." ifadesini kullanmıştı.

YORUMLAR 2
  • saffet kara 6 yıl önce Şikayet Et
    bu turamp boynundan büyük işlere karışıyor ağzının payınıda alıyo halen akıllanmıyo yaptığınız ve yapacağınız tüm tezgahlar dünya tarafından biliniyor ve takiptesiniz boşunu nefes tüketme
    Cevapla
  • Altunova 6 yıl önce Şikayet Et
    Yav siz yardım yapmazsanız filistinliler açlıktan ölür. Ula züppe onların rızkının kefili cenabu allah tır.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Pistte korku dolu anlar! Dev uçak az kalsın çakılıyordu
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık