Çok ciddi uyarı: Yeni bir savaş çıkabilir

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nde (BMGK), Gazze Şeridi'nde yeni bir savaş çıkabileceği uyarısında bulunuldu.

Çok ciddi uyarı: Yeni bir savaş çıkabilir
Çok ciddi uyarı: Yeni bir savaş çıkabilir
GİRİŞ 22.08.2018 23:06 GÜNCELLEME 22.08.2018 23:06
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

BM Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Rosemary DiCarlo, BMGK'da yapılan Ortadoğu görüşmelerinde konuşma yaptı. 

DiCarlo, "Gazze'de yeni bir savaş tehditi var ve insani durum, İsrail'in bölgede uyguladığı kısıtlamalar nedeniyle gitgide daha da kötü bir hal alıyor" diye konuştu. 

 

 

Bölgeye insani yardım ulaştırılması noktasında hiçbir siyasi ya da güvenlik bahanesinin sunulmaması gerektiğini belirten DiCarlo, "Uluslararası toplum, Gazze'deki krize bir çözüm arayışında. Biz de İsrail işgali ve iki devletli çözüm bağlamında çabalarımızı sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 30
  • paşam123 5 yıl önce Şikayet Et
    BM nin işi ne! Daha çok savaş daha çok müslüman kanı... 5 ülke dünyaya yörünge veriyor... savaştırıyor, silah satıyor, müslümanları kıyıyor, paralarını ve kaynaklarını sömürüp alıyor... BM barış istiyor ha! Gülüyorum sadece....
    Cevapla
  • Terazi 5 yıl önce Şikayet Et
    Havlayan köpek ısırmaz hesabi, BM de çen çen havliyor, daha bi gavur memleketini ısırdigini görmedik.
    Cevapla
  • mustahak 5 yıl önce Şikayet Et
    savaş bittimi ki orada yeni den çıksın ?
    Cevapla
  • erdem 5 yıl önce Şikayet Et
    birleşmiş milletler şirketinin görevi savaş çıkabilir olabilir edebilir bilmem ne yapabilir.:? ya senin hertarafın birleşmiş millet olsa ne yazar siz haçlı kollettif şirketisiniz sizinde sonunuz geliyo.
    Cevapla
  • Amannn 5 yıl önce Şikayet Et
    Ya kardesim bu bm nin gorevi ne bu dunyayi koruyup duzeni guzellikle olmazsa zorla korumak degilmi ee bu savas var cikabilir gibi tellalligi herkes yapar sen once kurum ol gorevini yap bos abd kukla kurulusu bosuna reis demiyor dunya 5 ten buyuk ama anlayana bu polisin cikip bu hirsizlari kim durduracak burda herkesin mali hirsizlarca tehlike altinda demesi bu bm nin yaptigi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bayraktar HÜRKUŞ ile Akıncı'yı takip etti!
S&P'nin not kararı sonrası Bakan Şimşek'ten ilk açıklama