Ve başladı! Kırmızı başlıklı kızlar sokağa indi

Akaryakıt zamlarına tepki olarak başlayan ancak daha sonra Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron yönetimine öfkeye ve isyana dönüşen sarı yeleklilerin protestoları, bugün ülke genelinde devam ediyor. "Kırmızı Başlıklı Kızlar" sokaklara inerken şu ana kadar yaklaşık 64 kişi gözaltına alındı.

Ve başladı! Kırmızı başlıklı kızlar sokağa indi
Ve başladı! Kırmızı başlıklı kızlar sokağa indi
GİRİŞ 15.12.2018 14:02 GÜNCELLEME 15.12.2018 15:15
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

karyakıt zamlarına tepki olarak başlayan ancak daha sonra Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron yönetimine öfkeye ve isyana dönüşen sarı yeleklilerin protestoları, bugün bir kez daha Paris sokaklarına düzenlendi.

 

 

Fransız polis ve jandarma ekipleri de, düzenlenen eylem öncesinde, başkent Paris'teki Concorde Meydanı'nda güvenlik önlemlerini artırdı.

"KIRMIZI BAŞLIKLI KIZLAR"

 

 

Daha önce şiddetli çatışmaların yaşandığı eylemlere destek artarken, "Kırmızı Başlıklı Kızlar" da sokaklardaki yerini aldı.

Fransa'nın başkenti Paris'te sarı yeleklilerin düzenlediği gösterilerde şu ana kadar yaklaşık 64 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 31
  • İsa 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar rahmetli Erbakan’ın anlattığı tek dünya devletinin oyunları... Kim onlara karşı gelir yada onların finans yuvalarına çomak sokarsa bunlar devreye girer. Bazı ülkelerde sarı yelekli bazı ülkelerde kırmızı şapkalı bazı ülkelerde pkk bazı ülkelerde daeş... ortak yanları hizmet ettikleri yer aynı... Rabbim hayırlısı ile ıslah eylesin. Islah olmayacaklarsa kahrı perişan eylesin.
    Cevapla
  • Yakub 5 yıl önce Şikayet Et
    Iki büyük dünya saltanatı olan devletlerin ajanları bence aynen devrede! Eski ile şimdiki fark şu. Eskiden bunlar gizli idi şimdi bunlar yüz kameralarından açık ve net ortaya çıktı. Bu yüzden yüzleri kapalı olsa gerek. Türkiye derhal yönetmelik çıkarmalı. Yüzü kapalı hiç kimse protesto edemez kanunu çıkmalı. Çıkanlara hapis artı para artı sopa cezası verilmeli.
    Cevapla
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Kırmızı Başlıklı kızlar indiyse sahaya artık demekki olaylar çok ciddi boyutta :D
    Cevapla
  • Yılmaz 5 yıl önce Şikayet Et
    Fb bayrağıyla çıksınlar
    Cevapla
  • deli 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar ajan ajan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık