İran'lı Amiral: ABD ve İngiltere’ye tarihi ders verdik

İran Sipahiler Ordusu İkinci Komutanı Amiral Ali Fedevi, İran’ın ABD’ye ait İHA’yı vurarak ve İngiliz gemisine el koyarak 'tarihi bir ders' verdiğini söyledi.

İran'lı Amiral: ABD ve İngiltere’ye tarihi ders verdik
İran'lı Amiral: ABD ve İngiltere’ye tarihi ders verdik
GİRİŞ 16.08.2019 21:35 GÜNCELLEME 16.08.2019 21:36
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

İran'ın Fars haber ajansı Fedevi’nin açıklamasını paylaştı. Fedevi, “Hiç kimse İran’ın ABD İHA’sını vurabilecek ve suçlu İngiliz gemisine el koyabilecek gücü olduğunu hayal bile edemiyordu. Ancak İran, düşmana bir daha silahlı kuvvetlerimizin hazırlık seviyesini sınamaması için tarihî bir ders verdi. Düşmanlar zaten yıllardır İran’ın savunmadaki gücünü kabul ediyor ve bu seviyeye ulaşmayı arzuluyorlardı” dedi.

 

 

YORUMLAR 7
  • tolga çakır 4 yıl önce Şikayet Et
    bakın bu general söylediğini yaptımı yaptı ihayı düşürdümü evet 2 ingiliz gemisini teslim aldı mı evet ingilizler iran gemisini bırakmak zorunda kaldımı evet. palavra diyenler utansın islamın gururu..
    Cevapla
  • Hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    adam haklı
    Cevapla
  • Murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Osmanlı için Viyana kusatmasinin sonucu ne ise abd için İran kusatmasinin sonucu o olacaktır. Ve bence abd irani kusatmadan yikilmayacaktir.
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Kardeş Osmanlı yı ABD denilen kafirle aynı kefeye koyma Viyana’yı Almayı Allah nasip etmedi vardır ondada bir hayr gözüyle bak bizim ejdadımız Allah uğrunda savaşmıştır ne mutlu Allah için cihad edebilene...İran’da ne zaman Osmanlı Avrupa’ya cihad etmeye yürüse her zaman arkadan vurmuştur
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    kuru sıkı palavra.
    Cevapla
  • Faruk 4 yıl önce Şikayet Et
    İlâ cehenneme zümera
    Cevapla
  • kırkdort4444 4 yıl önce Şikayet Et
    senin gibiler palavra.neden azda olsa müslüman olan ülkeyi kucuk goruyorsunuz. adamlar kafa tutuyomu bu din düşmanlarına tutuyo.nokta
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
"Çöp ev" davasında mütalaa açıklandı
Fransız başkandan skandal Türkiye haritası paylaşımı