Almanya’da binlerce kişiden AB'ye mülteci tepkisi

Almanya’da Avrupa Birliği ülkelerinin sınırlarının sığınmacılara açılması için gösteri düzenlendi.

GİRİŞ 04.03.2020 03:10 GÜNCELLEME 04.03.2020 03:27
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

"Seebrücke Berlin" inisiyatifinin çağrısıyla “sınırları aç, hayat kurtar” sloganıyla başkent Berlin’de düzenlenen gösteride AB’nin mülteci politikası protesto edildi ve sığınmacılara "AB'nin kapılarının" açılması istendi.

 

 

''SINIRLARI AÇ'' SLOGANLARI ATILDI

Yunan sınırındaki sığınmacılarla dayanışma içinde olunduğu yönünde sloganlar atan göstericiler, "Sınırları aç", "AB'nin utancı" ve "Bu benim Avrupam değil" şeklinde dövizler taşıdı.

 

 

Gösteri sırasında yapılan konuşmalarda Yunanistan’ın düzensiz göçmenlerin iltica taleplerini kayda geçirmeyeceğine yönelik kararının insan haklarına aykırı olduğu belirtilerek, Yunan sınırında bulunan sığınmacıların AB ülkeleri tarafından kabul edilmesi talep edildi.

“Seebrücke Berlin” inisiyatifi gösteriye 8 bin kişinin katılığını belirtirken Berlin polisi bu sayıyı 3 bin 500 olarak açıkladı. Almanya’nın başka kentlerinde de benzer gösterilerin yapıldığı bildirildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • Sınır 4 yıl önce Şikayet Et
    Neden açmıyorsun.açmak istemiyorsun.yahudi suriyenin nufusunun azalmasını istiyor.onun için esedleel altından anlaşmayı çoktan yapmıştır.israil güvenli bölgeyede karşı.ab uşaklarınada emrediyor.sizdekarşı olun diye.kapılararkasından.suriyeyi bu hale getirenler bu zalimler değilmi.bu ahlar birgün ahesteaheste çıkacak Allahın izniyle
    Cevapla
  • O kadar 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizler Ensar onlar Muhacir,
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız