Fransa koronavirüs ile mücadele için Alman Ordusundan yardım istedi

Sağlık sistemi çöküşün eşiğine gelen Fransa Alman ordusundan yardım istedi. Koronavirüsten hayatını kaybedenlerin bin 696'a, vaka sayısının ise 29 bin 155'e yükseldiği Fransa'da, hasta sevkiyatı için Alman helikopterlerine ihtiyaç duyulduğu ve Alman ordusundan yardım istendiği belirtildi.

Fransa koronavirüs ile mücadele için Alman Ordusundan yardım istedi
Fransa koronavirüs ile mücadele için Alman Ordusundan yardım istedi
GİRİŞ 27.03.2020 16:20 GÜNCELLEME 27.03.2020 16:26
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

Der Spiegel'in haberine göre; koronavirüs vaka ve ölüm sayısının giderek yükseldiği Fransa'da sağlık sistemi çöküşün eşiğinde. Ülke askeri ve sağlık personelinin yetersiz kalması sonucu Alman ordusundan yardım istedi.

 

Habere göre; koronavirüs hastalarının ülkenin diğer bölgelerine gönderilmesi ve sağlık personeline yardım gibi konularda ek askeri yardıma ihtiyaç duyuluyor.

Öte yandan Almanya'nın Fransa ve İtalya'dan hasta kabul ettiği ve bazı koronavirüs hastalarının Almanya'da daha önce getirilmiş olduğu ifade ediliyor.

 
YORUMLAR 49
  • bonjour 4 yıl önce Şikayet Et
    bu işin her ülkeye ekonomik bir sıkıntı yapacağı kesin bence her ülke aynı anda 1 ay sokağa çıkma yasağı getirmeli.Bence bu işin tel çözümü bu .bu denli yayılma özelliği olan bir virüs anca böyle zaptedilir.geçen her saniye bence bu yayılıyo gerçekci olmak lazım.
    Cevapla
  • mert 4 yıl önce Şikayet Et
    eeeee ne neyim degil ne olacagim diyeceksin Italyayada gariban Kuba yardim etti
    Cevapla
  • Hasibe 4 yıl önce Şikayet Et
    Hala telkinde bulunuyor lar ohal lazım diğer ülkeler niye ettti ohal en azından büyük illerde edin bari
    Cevapla
  • hacı 4 yıl önce Şikayet Et
    devletin büyükleri bilir aklınız size kalsın
    Cevapla
  • Songül 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben sağlıkçıyım marketlerde kasiyerler eldiven takıyor büyük bir hata herkesten para kart alıyor birçok şeye dokunuyor virüsü taşıyorlar uyarıldığı halde bunu yapıyorlar hemen müdahale edilmeli eldiven siz dezenfektan kullanılmalı
    Cevapla
  • mert 4 yıl önce Şikayet Et
    cok dogru bir yorum,her dafasinda ellerini dezenfekte yapmali kasada SIRADA kac kisi oluersa olsun malkesf ayni seyi AB deki marketlerde yapiyor.
    Cevapla
  • Tarık 4 yıl önce Şikayet Et
    Yapma ya. Onların canı can değil mi? O kişiler her türlü kişiden en tehlikeli kağıdı alıyor. Dezenfaktanı da eldivenle de kullanabilir.
    Cevapla
  • aziz yılmaz 4 yıl önce Şikayet Et
    eldivensiz değilde eldivenle dezenfektan..yoksa mahvolur elleri..
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne yapması lazim
    Cevapla
  • Yalçın 4 yıl önce Şikayet Et
    Önce kendimize bakalım! Bu gidişle işallah bize de öyle olmaz. Acil karantina yerleri oluşturulmalı (bunun için boşaltılan eski devlet hastaneleri veya kurum binaları olabilir). Hastanelerin yükü, bulaşma riski azaltılmalı Test sayısını artırmalıyız ki gerçeği görelim. Şehir girişlerindeki kontrol noktalarında da insanlar ön kontroldan geçirilmeli. Sağlık çalışanları için daha iyi önlemler alınmalı ve mesai saatlerini dönüşümlü yapın ki savunma sistemleri zayıflamasın; onlarında birçoğu pozitif olmuş zaten!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye öyle bir adım attı ki! Çok sayıda ülke harekete geçebilir...
İsrail'den Batı Şeria'da kanlı baskın! Evi buldozerle yıktı, şehitlerin naaşlarını çaldı