Şehirler harabeye döndü, sıra köylerde

Suriye'de şehirleri harabeye çeviren Beşşar Esed'in savaş uçakları, şimdi de köyleri bombalıyor.

GİRİŞ 03.12.2012 13:31 GÜNCELLEME 03.12.2012 13:40
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Savaş uçakları, son olarak İdlib'in Cebel El Zaviye bölgesindeki Farkiya köyündeki sivil halkın üzerine bomba yağdırdı. Bombardıman sonrasında tam bir can pazarı yaşandı. Savaş uçaklarının bombaladığı köyde isabet alan bir evde ölen ve yaralananların tamamının çocuk ve kadın olması dikkat çekti. Sosyal paylaşım sitelerine yüklenen görüntülerde eve bombaların düşmesinden hemen sonra köy halkı enkazın başına koşuyor.

Evin avlusunda bir kadının kucakladığı bir kız çocuğu ile "kızım öldü" diyerek çığlık atması herkesi duygulandırıyor. Çevredeki çocuk ve kadınların çığlık ve ağlamaları yaşanan panik ve korkuyu yansıtırken, ölen iki çocuğun yerdeki cansız bedenleri dikkat çekiyor. Köylüler yardım için geldiği evde ayrıca bacakları kopan ağır yaralı bir kadını çıkararak araca götürüyor.

Görüntülerde köy halkının patlama sonrasında çocuklarını yanlarına alarak korku içinde koşuşturması yaşanan dehşeti yansıtıyor.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 1
  • RAMAZAN 11 yıl önce Şikayet Et
    esed .... ALLAH c.c. belanı verecek bekle sen.....mazlumun gözyaşı gayretullaha dokunuyorda biz kullarını deniyor işte...ALLAH c.c. bizleri affetsin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Miçotakis'ten Yunan S-300'ünün Ukrayna'ya sevkiyatına veto
Yazar Dursun Ali Taşçı son yolculuğuna uğurlandı