İSMEK’ten hayat boyu eğitim çalıştayı

İSMEK tarafından düzenlenen Yerel Yönetimler Hayat Boyu Eğitim Çalıştayı 27-28 Kasım tarihlerinde İstanbul'da düzenlenecek.

İSMEK’ten hayat boyu eğitim çalıştayı
İSMEK’ten hayat boyu eğitim çalıştayı
GİRİŞ 26.11.2014 17:28 GÜNCELLEME 26.11.2014 17:39
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Açılış konuşmasını İBB Genel sekteri Hayri Baraçlı'nın yapacağı çalıştay İstanbul Grand Cevahir Hotel ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek.

YEREL YÖNETİMLER VE AKADEMİSYENLERDEN GENİŞ KATILIM
Ülkemizde ve dünyada yerel yönetimlerin hayat boyu öğrenme faaliyetlerinin de masaya yatırılacağı çalıştaya
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı Eski Müsteşar Yardımcısı, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Dekanı  Prof. Dr. Halis Yunus ERSÖZ,  Marmara Ü. Öğr. Üyesi, İSMEK Eğitim Danışmanı Prof. Dr. Yahya FİDAN, İstanbul Ü. Hasan Ali Yücel Eğitim Fak. Prof. Dr. Çiğdem ÜNAL  ve Marmara Ü. Çalışma Ekon. ve End. İlişkiler Bölüm Başkanı Prof. Dr. Zeki PARLAK’ın yanı sıra Ankara Büyükşehir Belediyesi, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Konya Büyükşehir Belediyesi, Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi katılımlarıyla destek sağlayacak.

2 gün sürecek geniş kapsamlı çalıştay da bireyin eğitim düzeyinin yükseltilmesi istihdam edilebilirliklerinin arttırılması ve kente adaptasyonun sağlanması gibi önemli konulara çözüm aranacak.

Çalıştay sonuç bildirgesinin okunmasının ardından sona erecek.

YORUMLAR 2
  • Kasım Birgi 9 yıl önce Şikayet Et
    bu çalıştay malıştay boş iş. Görüntüden başka birşey değil. Bir kere şu personelin durumunu düzeltsin. Nitelikli hoca kalmadı. Üç kuruşa adam çalıştırılıyor.
    Cevapla
  • balta1 9 yıl önce Şikayet Et
    ismek birde şu personelinin durumunun çalıştayını yapsa 10 çalıştırıp 2 ay boşta personel.Ne kıdem tazminatı var nede yıllık izin hakkı.10 senedir geçici işçi statüsünde çalıştırıyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İstanbul'daki 1 Mayıs gösterilerinde polise saldıran 52 şüpheliye tutuklama talebi
'Ekrem İmamoğlu'na karşı Özgür Özel mi öne çıkartılıyor?'