Vizyon'dan büyük eğitim yatırımı

Eğitim anlayışı ile hem Uluslararası alanda hem de Türkiye'de büyük başarılara imza atan kolej ikinci kampüsünü Bahçeşehir'de açıyor.

Vizyon'dan büyük eğitim yatırımı
Vizyon'dan büyük eğitim yatırımı
GİRİŞ 09.02.2015 10:20 GÜNCELLEME 09.02.2015 13:20

Vizyon Koleji 21.yüzyıl becerilerini ön plana çıkaran teknolojik eğitim konseptiyle hem öğrencilerini dünya vatandaşı haline getiriyor, hem de yaşam boyu sürdürülebilir yüksek başarı hedefleyen bir eğitim modeli uyguluyor. ABD merkezli, dünyanın en büyük eğitim ve bilgi teknolojileri organizasyonu ISTE, Vizyon Kolejinde uygulanan FLEXA eğitim modelini yerinde inceledi ve örnek alınması gereken inovatif eğitim uygulaması olarak gösteriyor.

FLEXA eğitim modeli kapsamında kullanılan teknolojik eğitim altyapısı, eğitsel içerik ve ölçme değerlendirme araçları merkezi ODTÜ Teknokent’de bulunan SEBIT tarafından organize ediliyor ve izleniyor. ABD, Çin, Malezya ve S.Arabistan’da 21. yy. eğitim altyapılarını oluşturan SEBIT, Proje Okulu çalışmasını dünyaya örnek olacak Türk okulu projesi olarak tanımlıyor.

Eğitimde başarıyı yakalamış olan ülkelerde, başarının ana unsuru iyi yetişmiş öğretmenlerdir. Hiçbir yerde eğitimin kalitesi, öğretmen kalitesini geçemiyor. Bu farkındalıkla, başlatılan Vizyoner Öğretmen Akademisi projesi, eğitim bilimleri alanında uluslararası otoritelerden olan Arizona State Üniversitesi (ASU ) işbirliğiyle uluslararası bir başarı öyküsüne dönüşüyor. Vizyoner Öğretmen Akademisi sürekli eğitim ve sistematik geri bildirimler ile Vizyon Koleji öğretmenlerini 21. yüzyıl becerilerine hakim, uluslararası standartlarda, üst düzey öğrenme liderleri haline getiriyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'de gençler tekbir getirerek Filistin'e destek oluyor
Fatih'te korku dolu anlar! Kadına yumruk ve kafa atıp çantasını gasp etti...