EBA TV ilkokul, ortaokul, lise ödev yapma!

Okulların 30 Nisan’a kadar tatil edilmesinden sonra öğrenciler EBA TV ile evlerinde ders işlemeye devam ediyor. Uzaktan eğitim ders videolarını izleyen öğrenciler, öğretmenler tarafından verilen ödev ve çalışma etkinliklerini de EBA üzerinden gerçekleştirecek.. Peki uzaktan eğitim (EBA) ödevleri nasıl yapılacak? İşte ilkokul, ortaokul ve lise uzaktan eğitim ödev görüntüleme

EBA TV ilkokul, ortaokul, lise ödev yapma!
EBA TV ilkokul, ortaokul, lise ödev yapma!
GİRİŞ 25.04.2020 16:16 GÜNCELLEME 25.04.2020 16:17
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Yüz yüze eğitime 30 Nisan’a kadar ara verilmesiyle öğrenciler evlerinde EBA TV ile dersleri takip ediyor. EBA TV üzerinden öğretmenler,  öğrencilerine çeşitli ödevler, çalışmalar yaptırabiliyor. Aileler ve öğrenciler bu ödevlerin EBA TV üzerinden nasıl gerçekleştirileceğini araştırıyor. Peki EBA’ ya öğretmenler tarafından yüklenen ödevler nerede bulunuyor? EBA’ya yüklenen ödevleri görmek için öğrencilerin uzaktan eğitim sistemine giriş yapmaları gerekiyor. İşte İlkokul, ortaokul ve lise öğrencileri için EBA sistemine yüklenen ödevleri görüntüleme yöntemi...

 

EBA TV UZAKTAN EĞİTİM CANLI TAKİP ETME 

Evlerinde birden fazla öğrenci bulunan aileler için EBA TV yayınları internet üzerinden de canlı olarak yayınlanmaktadır. Uzaktan eğitim yayınlarını takip etmek için:

EBA TV CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

EBA ÖĞRENCİ GİRİŞİ NASIL YAPILIR?

Öğrenciler öğretmenler tarafından yüklenen ödevleri görüntülemek için öncelikle uzaktan eğitim sistemine giriş yapmaları gerekmektedir. EBA’ya giriş yapmak isteyen öğrenciler link üzerinden sisteme giriş yapabilirler. Giriş işlemini tamamladıktan sonra ödevler görüntülenebilir. EBA sistemine öğrenciler ancak ders başladıktan sonra giriş yapabilirler. Bu sebeple giriş sistemi açılmazsa öğrencilerin tekrar denemeleri tavsiye edilmektedir.

EBA DERS GÖRÜNTÜLEME

Giriş yapma işlemi tamamlandıktan sonra ekranda karşımıza çıkan “ EBA DERS” kategorisi seçilir, ekranda çıkan panelde öğrencilerin eğitim aldıkları ilk, orta veya lise öğrencisi seçimi yapılır. Bu işlemde tamamlandıktan sonra ekranın hemen sol kısmında bulunan panelde “Çalışmalarım” kısmına tıklanır. Açılan sayfada yüklenen ödevlerin tamamı bulunmaktadır. Diğer derslerden ödevler toplu şekilde bu bölümde bulunmaktadır.

 

ÖDEV SEÇİMİ YAPMA

Çalışmalarım kısmı seçildikten sonra karşımıza gelen ekranda, öğretmenler tarafından yüklenen ödevlerin bulunduğu panel çıkmaktadır. İlgili dersin öğretmenleri tarafından yapılması gereken  ödevler seçilerek burada bulunan test veya açık uçlu soru cevabı gerçekleştirilebilir.

EBA TV DERS TEKRAR SAATLERİ

EBA TV İlkokul ders tekrar saatleri: 14.30 - 20.00.

EBA TV Ortaokul ders tekrar saatleri: 14.30 - 20.00.

EBA TV Lise ders tekrar saatleri: 16.00 - 22.30.

 

YORUMLAR 3
  • abdurrahman 3 yıl önce Şikayet Et
    sınavı nasıl giricem
    Cevapla
  • ERDEM 3 yıl önce Şikayet Et
    Öncelikle mıllı egıtım bakanlıhımıza tesekkur ederım Cocucok ıyı olmusklar ıcın
    Cevapla
  • ERDEM 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence çok güzel olmuş
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'ye en fazla yatırım yapan yabancılar belli oldu
Hakan Fidan ilk kez detaylı anlattı! 7 Şubat MİT krizi neden yaşandı?