Samsun'da yurt binası böyle yıkıldı!

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde 10 yıldır atıl durumda duran İmam Hatip Lisesi Öğrenci Yurdu yıkıldı. Yıkılma anı saniye saniye kameralar tarafından kaydedildi. İşte o anlar;

GİRİŞ 28.11.2011 16:10 GÜNCELLEME 28.11.2011 16:10
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yanında bulunan İmam Hatip Lisesi ve Endüstri Meslek Lisesi'nde eğitim öğretim gören öğrencilere tedbir amaçlı okul boşalttırıldı.

2001 yılında çürük raporu verilerek boşaltılan İmam Hatip Lisesi Öğrenci yurdu iş makinesiyle önce iç kolonları kesildi. Daha sonra da dış kolonları kesilen 6 katlı bina bir türlü yıkılmadı. Yıkım ekiplerinin zor anlar yaşadığı yıkımı izleyen vatandaşlar binaya çürük raporu verilmesine hayret ettiler.

Uzun uğraşlar sonunda iş makinesiyle toprağa vurularak oluşturulan sarsıntılar sonunda altı katlı yurt binasının ilk bölümünün yıkımı gerçekleştirildi. Zaman zaman iş makinesini kullanan operatörünün binanın altında kalma riski taşıması heyecanlı anlar yaşanmasına sebep oldu.

Operatörün ölümle burun buruna kaldığı tehlikeli ve zor anların yaşanmasına neden olan bina yıkımı sonunda gerçekleştirildi. Binanın ikinci bölümünün yıkımı ise bir gün sonraya bırakıldı.

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • design 12 yıl önce Şikayet Et
    çok garip ve komik. Yahu ne garip bir ülkedeyiz , çürük raporu verilen bina zorla yıkılır hadi geçtim yıkmak için kolonları kesilmesi akıllara zarar riskli bir olay. Bina yıkmı ile ilgili belgesellerde izledim bu işin en iyi yolu iyi bir hesaplama ve ardından dinamit yerleştirilmesidir. Ülkede terör örgütleri her türlü patlayıcıyı temin edebiliyor ama yıkım ekiplerimizde dinamit yok. :)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süper Lig devi büyük oynuyor! Di Maria ve Hermoso
İPhone fiyatları dudak uçuklattı!