Benim Adım Gültepe 2. Bölüm / izle

Benim Adım Gültepe 2. bölümü ile ekranlara geldi. 10 Eylül günü ekrana gelen Benim Adım Gültepe 2. bölümü internetten izleyebilirsiniz.

Benim Adım Gültepe 2. Bölüm / izle
Benim Adım Gültepe 2. Bölüm / izle
GİRİŞ 11.09.2014 01:07 GÜNCELLEME 11.09.2014 01:10

Benim Adım Gültepe dizisi Kanal D ekranlarında yeni bölümüyle ekranlara geldi. Benim Adım Gültepe 2. bölümü 10 Eylül Çarşamba günü ekranlara gelmesinin hemen ardından internet sitesi üzerinde yayınlandı. Son bölümleriyle her hafta internet sitesi üzerinden yayınlanacak Benim Adım Gültepe'nin 2. bölümünü de internet sitesi üzerinden izleyebilirsiniz.

Her hafta çarşamba günü ekrana gelecek olan Benim Adım Gültepe dizisinde İzmir'in Gültepe semtinde 4 arkadaşın başından geçen olaylar konu alınıyor. Benim Adım Gültepe'nin 2. bölümünde de olaylar biraz daha karışık bir hal alıyor. İki arkadaşın semtte görevli polis memurunun kirli işlerine tanık olmasıyla başlayan ve farklı hikayelerin başladığı 2. bölümü internet sitesi üzerinden kaliteli olarak izleyebilirsiniz.

Benim Adım Gültepe 2. bölüm izlemek için tıklayın.

Benim Adım Gültepe 2. bölüm özeti

Benim Adım Gültepe 2.bölümünde Geceyi sokakta beraber geçiren Seyfi ve Fevzi, Komiser Yavuz’un çevirdiği kirli işlere tanık olurlar. Seyfi ve Fevzi bu durumu Eşref’e anlatmaya kara verir.

Halil, aşkından yanıp tutuştuğu Gülümser’in evine çatkapı gelir.  Bu beklenmedik ziyaret Gülümser’e zor anlar yaşatır. Canından çok sevdiği oğlu ve yasak aşkı arasında sıkışıp kalan Gülümser, Halil’den ayrılmaya karar verir.  Ancak Halil, deli divane olduğu Gülümser’in bu kararını kabul etmez.

Suna’nın kızı Nazlı ve kardeşi, Meziyet’e rağmen baba evine geri döner. Ancak Gültepe’ye gelişi hayli olaylı olur. Meziyet, eşyaların eve taşınmasını engellemek için elinden geleni ardına koymaz. Mahalleyi beğenmeyen ve herkesi küçümseyen Nazlı ise, taşınmalarına yardım eden Basri’yi de tersleyince karşısında Seyfi’yi bulur. Abisine sahip çıkan Seyfi, Nazlı ve Murat birbirine girer.

Babası Saadettin’i gizlice gözetleyen Fevzi, gördükleri karşısında buz kesilir. Bu sırada abisi Reşat, babasının yaptıklarına seyirci kalamaz ve polise ihbar eder. Evlerinin polis tarafından basılması Fevzi’ye ikinci bir şok yaşatır. 
 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrailli yetkiliden akılalmaz sözler! Fırsat verilse Harvard'ı bombalayacak
Son yapılan anket ortaya çıktı! CHP iktidar olur mu?