Kaçak Gelinler 14. bölüm ile Star TV'de yayınlandı

Kaçak Gelinler, TV8'e transfer olmadan önce 14. bölüm ile Star TV'de yayınlandı. Kaçak Gelinler 15. bölümü yeni kanalında yayınlanacak

Kaçak Gelinler 14. bölüm ile Star TV'de yayınlandı
Kaçak Gelinler 14. bölüm ile Star TV'de yayınlandı
GİRİŞ 29.09.2014 11:31 GÜNCELLEME 29.09.2014 11:37

Kaçak Gelinler dizisi transfer olmadan önce son bölümü ile eski kanalına veda etti. Kaçak Gelinler 14. bölüm böylelikle Kaçak Gelinler'in Star TV'de yayınlanan son bölümü oldu. Daha önce yapılan açıklamaya göre Kaçak Gelinler 15. bölüm 8 Ekim'den itibaren TV8 ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam edecek. 

Kaçak Gelinler 14. bölüm son kez aynı kanal üzerinden izleyici ile buluşurken, internet üzerinden de yayınlandı ve izlenebiliyor. Kaçak Gelinler dizisinin son bölümünü televizyon ekranlarında izleyemeyen izleyiciler internet sitesi üzerinden 14. bölümü izleyebilirler. Ayrıca Kaçak Gelinler 15. bölüm fragmanı da yayınlandı.

Kaçak Gelinler 14. bölüm izlemek için tıklayın.

Kaçak Gelinler 14. bölüm özeti

Kainat’ın babası, Can’ın kızına ilan-ı aşk ettiği videoyu izler. Can’ın peşine düşer. Kainat’ı ise adeta eve hapseder. Can ise Kainat’ı yalnız bırakmamakta kararlıdır. Selim kendisine gösterdiği tepkiye rağmen Şebnem‘in peşini bırakmaz. Şebnem’i asistanı olarak yanına alır.   

Özgür ve Önder’in kendisi için anlaşma yaptığını duyan Almilla ikiliyi tamamen hayatından çıkarmaya karar verir. Karşısına çıkan yeni bir Akif Tatlıcı Almilla’yı heyecanlandırır. Müfit’in kafesini kapattığını duyan gençler el ele verirler. Yeni bir kafe bulurlar. Ancak Müfit’ten bekledikleri karşılığı bulamazlar. 

 

TV8 Kaçak Gelinler'i transfer ettiğini böyle duyurmuştu

Müjde! Kaçak Gelinler yeni bölümleriyle bundan sonra TV8'de! 15. Bölüm için 8 Ekim Çarşamba TV8'de beraberiz!

Biri gelinlik provasından, biri nikah masasından, biri düğün salonundan kaçan üç kadın; Almilla, Şebnem ve Kainat'ın hayatlarının aşkına yetişmek için gittikleri İzmir Adnan Menderes Havaalanı'nda yolları kesişir. Hayatı bir anda kesişecek ve kader ortaklıkları İstanbul'da da devam edecek, aşkı kovalayan üç kadının iç içe geçen hikayeleri, onları birbirine sımsıkı bağlayacaktır. İstanbul'a adım atar atmaz, hem de hiç farkında olmadan şöhret rüzgarına tutulan kızlarımız için hayli ışıltılı başlayan İstanbul macerası, giderek kabusa dönüşecek ve "Kaçak Gelinler"imiz, İstanbul duvarına toslayacaktır.

Üstelik bu İstanbul serüveninde, hayallerindeki "beyaz atlı prens"ler de onları hep hayal kırıklığına uğratır ve olaylar iyice içinden çıkılmaz bir hal alır. İstanbul'un zorlu şartlarında "yeni bir hayat" için kader birliği eden Kaçak Gelinler'i birbirinden komik ve hüzünlü günler beklemektedir. "Hayatımın erkeği" arayışının sonu yok! "Kaçak Gelinler" zamanla bu gerçekle yüzleşecektir.

Kaçak Gelinler 15. bölüm fragmanı için tıklayın.

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Vatandaşa soruldu! AK Parti'ye neden oy vermediniz? Anket sonuçları
Sevkiyat kararı sonrası Pentagon'dan son dakika İsrail açıklaması!