Kardeş Payı 24.bölüm fragmanı STAR TV'de yayında

Kardeş Payı yeni sezonun ilk bölümü ile geçen hafta izleyenlere merhaba dedi. Kardeş Payı hayranlarını ilk bölümü ile gülme krizine soktu

Kardeş Payı 24.bölüm fragmanı STAR TV'de yayında
Kardeş Payı 24.bölüm fragmanı STAR TV'de yayında
GİRİŞ 03.02.2015 08:59 GÜNCELLEME 03.02.2015 08:58

Kardeş Payı hayranları 24.bölüm fragmanı Star TV'de yayınlandı. Kardeş Payı 24.bölümde fragmanında neler olacak? Ayrıntılar haber7.com'da olacak 

KARDEŞ PAYI 24.BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

Kardeş Payı son bölümde neler olmuştu?

Her hafta seyirciyi ekran başına kilitleyen Kardeş Payı; Metin, Ali, Feyyza’nın aşk hikayeleri ve mahallede yaşanan komik olaylarıyla bu sezon da çok konuşulacak. 
Dünyaya barış ve mutluluk getirmek için yola çıkan mucit kardeşler tüm mahalleyi Divriği'ye getirirler. Kimsenin onları bulamayacaklarını düşündükleri yerde hepsi farklı bir meslekle sözüm ona tanık koruma programındadırlar.

Metin ve Ali gönül işlerine yoğunluk verdi!

Gönül işlerini halletmek için bundan iyi firsat  olmaz diyen kardeşler aşk hayatlarını düzeltmek için harekete geçerler. 

Dünyaya barış ve mutluluk getirecek icadı tüm dünyaya aynı anda duyurmanın derdine düşen kardeşler başlarına geleceklerden habersiz gönül ilişkilerinin peşinde koşuyorlar. Hakem maçı bitirmek üzere, kaleyi gören, gördüğü yerden şut çekiyor. Kardeş Payı olaylı ve eğlenceli sezon final bölümüyle Perşembe Star’da...

Yapımcılığını NTC Medya Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği, hem senarist hem yönetmen koltuğunda Selçuk Aydemir’in bulunduğu dizinin başrollerini Ahmet Kural, Murat Cemcir, Seda Bakan paylaşıyor. 

Kardeş Payı fırtına gibi döndü!

Sosyal medyada en çok Kardeş Payı konuşuldu. Kardeş Payı, A/B Sosyo Ekonomik Statü’de  yüzde 6,7 reyting ve yüzde 16,84 izlenme payı ile gecenin en çok izlenen ikinci programı oldu. 

Kardeşlerin sosyal medya başarısı!

“Kardeş Payı” Somera araştırma firmasının yaptığı, 29 Ocak ilk 10 program sosyal medya  sıralamasında 35.93 rayting ve 46.28 share ile bir numaraya oturdu. 

Yayın sırasında 25 bin kullanıcı Twitter’da Kardeş Payı’na dair 37 bin içerik üretti. Dizinin bölüm tekrarında ise 22 bin içerik üretildi. Dizinin dün akşam yayınlanan 23. bölümünün hashtag’i #kardeşpayıdönünce ile gece boyunca 38 bin içerik üretildi ve hashtag 315 dakika TT’de kaldı. Dünyada da (WTT) çok konuşulanlar listesine giren Kardeş Payı, 169 dakika bu listede kaldı.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hamas: Savaşı sona erdirmeyen ateşkes teklifini kabul etmeyeceğiz
Kredi notu kararı sonrası çarpıcı yorum: Türkiye tehlikeyi atlattı