Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 33. bölüm fragmanı yayında! İzle

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 33. bölüm fragmanı yayınlandı. Atv'nin sevilen dizisi her salı akşamı saat 20.00'da ekranlara geliyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm fragmanı haber7.com'da..

GİRİŞ 26.04.2016 10:00 GÜNCELLEME 26.04.2016 10:02

ATV ekranlarının sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 33. bölüm fragmanı yayınlandı. Sevilen dizide bu hafta izleyicisine bu hafta yepyeni sürprizler yapmayı planlıyor. Hızır yeni bölümde arkasından çevrilen işlen hesabını sormak için harekete geçer. Hızır ilk iş olarak Ünal Kaplan'ın infaz edilmesi için masadakilerin onayını almaya çalışacak. Hızır Ünal Kaplan'ın infazı konusunda Özer'in her tarafta yer alacağını merak ediyor.  Ancak Hızır yeni bölümde büyük şok yaşayacak. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 33. bölümle bu akşam saat 20.00'da ekranlara gelecek.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yayınlandığı günden bu yana dizi severlerin büyük beğenisini toplamayı başardı. Sevilen dizi Hızır Çakırbeyli karakteri üzerinden yeraltı dünyasını konu alıyor. Dizinin başrollerine  Oktay Kaynarca (Hızır Çakırbeyli), Deniz Çakır (Meryem Çakırbeyli), Müjde Uzman (Nazlı Öztürk), Tarık Ünlüoğlu (Ünal Kaplan), Ozan Akbaba (İlyas Çakırbeyli), Yunus Emre Yıldırımer (Alpaslan Çakırbeyli), Sabina Toziya (Hayriye Çakırbeyli), Hakan Karahan (Özer Çetiner), Kenan Çoban (Fahri) ve Turgay Tanülkü (Şahin Ağa) hayat veriyor.

İşte merakla beklenen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 33. bölüm fragmanı..

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 33. bölümde neler yaşanacak?

Arkasından çevrilen oyunlara Hızır Çakırbeyli'nin tahammülü kalmamıştır. Büyük bir hesabı kapatma vakti gelmiş de geçiyordur. Masadaki ellerin bu kez Ünal Kaplan'ın infazına kalkması gerekmektedir. Bunu sağlamak için kollarını sıvayan Çakırbeyli'nin kafasındaki en büyük soru işareti ise Özer'in hangi tarafta yer alacağıdır. Diğer yandan Ünal Kaplan'la yeni uzlaşmış olan devletin, bu karara vereceği tepki de oldukça büyük önem taşır. Nazlı'nın elinde bebeğiyle tüm ailenin bir arada olduğu anda çıkagelmesi, işleri iyice karıştırır. Kendi ve çocuğunun akıbetini herkesin içinde öğrenmek isteyen Nazlı'ya en büyük tepki ise hiç beklemediği yerden gelecektir...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da geçtiğimiz hafta neler yaşandı?

Ünal Kaplan'ın güç gösterisi bir yıkıma daha sebep olur. Ölüm Hızır'ın çevresinde bir çemberdir artık. Önce Selim sonra Ahmet'in ölümüyle dost kaybının acısı eksik olmaz yüreğinden. Her ne kadar masa tekrardan toplanmış, dost düşman el sıkışmış olsa da kimse kimseye güven vermez. Eskiden ihanetin yer bulamayacağı masada şimdilerde sadakatten eser yoktur. Viktor'un yerine masaya oturacak Moskof Özkan ismi de Hızır'ı huzursuz eder. O'nun gelişiyle birlikte masaya pislik bulaşacak, belki de ticaret yön değiştirecektir. Hızır bunlarla uğraşırken bir de kendine kurulan yeni oyunu fark ettiğinde işler yine karışır. Meryem artık yuvasındadır. Geçmişin üstüne bir çizgi çekip ailesini tekrardan bir arada tutmak onun görevidir. Kurtulması gereken son bir şey kalmıştır o da Nazlı ve bebeği! Şehri terk etmesi beklenen Nazlı ise kucağında bebeğiyle ailenin kapısında belirir. Uzun zamandır beklenen mutlu aile tablosunun canlandırıldığı Pazar kahvaltısında yaşanan bu gelişme herkeste şok etkisi yaratacaktır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yunan şarkıcı Marina Satti, İsrailli yarışmacı Eden Golan'ı mimikleriyle protesto etti
Vatandaşa soruldu! AK Parti'ye neden oy vermediniz? Anket sonuçları