Kurtlar Vadisi Pusu 294. bölüm fragmanı yayında!

Kurtlar Vadisi Pusu 294. bölüm fragmanı yayınlandı. Bu hafta sevilen dizide ipler iyice geriliyor. Polat Alemdar Kurtlar Vadisi 294. bölüm fragmanında silah tüccarlarının peşinde.. Bu hafta merakla beklenen Kurtlar Vadisi Pusu'da neler yaşanacak? Kurtlar Vadisi 294. bölüm fragmanı haber7.com'da..

Kurtlar Vadisi Pusu 294. bölüm fragmanı yayında!
Kurtlar Vadisi Pusu 294. bölüm fragmanı yayında!
GİRİŞ 05.05.2016 13:47 GÜNCELLEME 05.05.2016 13:48

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 294. yeni bölüm fragmanında işler iyice kızışıyor. Polat Alemdar ve adamları bu hafta silah tüccarlarının peşinde.. Ekranların uzun soluklu dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'da bu hafta neler yaşanacak? Polat ve Gölge arasındaki çatışma nasıl sonuçlanacak? Kurtlar Vadisi Pusu 294. bölüm fragmanına haber7.com'dan ulaşabilirsiniz. 

Perşembe akşamlarının klasiği haline gelen dizinin başrollerine başrollerinde Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu, Defne Samyeli, Erhan Ufak ve Ertan Saban hayat veriyor. Yapımcılığını Pana Filmin üstlendiği dizi 2003 yılından bu yana yayın hayatını sürdürüyor. Bu hafta 294. bölümüyle ekranlara gelecek olan Kurtlar Vadisi Pusu 5 Mayıs perşembe akşamı saat 20.00'da izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Bakalım bu hafta Kurtlar Vadisi Pusu'da neler yaşanacak? 

Sevilen dizide bu hafta yine aksiyon dolu anlar yaşanacak. Polat Alemdar yeni bölümde silah tüccarlarının peşine düşüyor. Yeni sezona hızlı bir giriş yapan dizi, Defne Samyeli, Ertan Saban ve Luran Ahmedi'yi kadrosuna katarak büyük ses getirmişti. Kurtlar Vadisi Pusu bu haftada izleyenlere nefes kesen anlar yaşatarak hafızalara kazınmayı planlıyor. İşte Kurtlar Vadisi Pusu 294. bölüm fragmanı... 

KURTLAR VADİSİ PUSU 294. BÖLÜM FRAGMANI

KURTLAR VADİSİ PUSU 293. SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Geçtiğimiz hafta ekranlara gelen Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde Polat'ın hamlelerine dayanamayan Gölge köşeye sıkışıyor. Gölge, Polat'ın hamlelerine karşı koyabilmek için Profesör Anadolu'dan yardım istiyor.

Polat Alemdar geçtiğimiz hafta Gölge'nin pususunu son anda engelledi. Polat Alemdar, Halil' düştüğü tuzağı göstererek gerçekleri bir bir anlatmıştır. Polat Alemdar, Halil’den hücre evinin adresini isteyecek. 

Profesör Anadolu’nun buluşlarını kendi emelleri için kullanmak isteyen Gölge, Polat’ın hamleleri sonrası kısıtlanan hareket alanını genişletmek için bir görünmezlik iksiri istedi.

Türkiye’nin çizgisinin kader çizgisi olduğunu söyleyen Yasin Komutan, silahtan daha etkili bir planla operasyon hazırlığı yapatı. Böylelikle Polat oraya vardığında nasıl bir manzarayla karşılaşacak? Anadolu’nun vereceği cevap karşısında Gölge’nin tepkisi ne olacak? soruları Kurtlar Vadisi Pusu 293. son bölümünde yanıt buldu.

Kurtlar Vadisi Pusu 292.bölümde neler yaşandı?

Geçtiğimiz hafta Murali’nin yanından düşünceli bir halde ayrılan Polat Alemdar, Kız Kulesi karşısında kendisini dinlemekteydi. O sırada Kemancı’nın namlusu ise Polat’a doğrulmuştu. Polat, Kemancı’nın saldırısını nasıl bertaraf edecek? Muhsin’in araştırması sonucunda Gölge’nin canlı bomba planları ortaya çıkar. Polat Alemdar derhal harekete geçerek bu plana engel olmak ister.  Canlı bombanın bulunması ve kanlı saldırısını engellemesi için Polat Alemdar’ın çok az zamanı vardır. Heyecan dolu arayışta neler yaşanacak?

Kurtlar Vadisi Pusu 291.son bölümde neler yaşanmıştı? 

Geçtiğimiz hafta Kemancı’yı yakalamak için çok önemli bir fırsat yakalayan Polat Alemdar’a pusu kurulmuştu. Cahit ile birlikte çok zor durumda kalan Polat ateş çemberinden nasıl kurtulacak? Ender Hoca’dan sonra Şükrü Bey’in de hedef olmasıyla bütün akademisyen ekibinin tehlikede olduğu kanıtlanır. Polat Alemdar, tüm ekibin güvenliğini sağlamakta kararlıdır. Öte yandan Gölge ve Ariel de ekibe ulaşmak için tüm imkanlarını seferber ederler. Kemancı’nın da katılmasıyla ekibin güvenliği bir kez daha tehlikeye girer. Polat Alemdar’ın müthiş planı ise her şeyin seyrini değiştirecek. Yusuf’un Öktem’in evinde bulduğu özellikle saklanmış hançer şeklindeki kolyenin sırrı ne?

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İstanbul'daki 1 Mayıs gösterilerinde gözaltına alınan 65 şüpheliden 38'i tutuklandı
Fırtına'ya derbide Samsunspor çelmesi!