Pazarcık'ta silahı kavga: 1 ölü

Kahramanmaraş'ın Pazarcık İlçesi'nde, satışı yapılan bir dairenin iadesi nedeniyle çıkan tartışmada 38 yaşındaki İsmail Köylüce öldü, 44 yaşındaki müteahhit Salman Bakay ise yaralandı.

Pazarcık'ta silahı kavga: 1 ölü
Pazarcık'ta silahı kavga: 1 ölü
GİRİŞ 01.10.2013 15:20 GÜNCELLEME 01.10.2013 15:20

Olay, öğle saatlerinde Nurettin Aydın Mahallesi'nde bulunan müteahhit Salman Bakay'a ait büroda meydana geldi. İddiaya göre, çiftçilik yaptığı öğrenilen İsmail Köylüce, bir süre önce satın aldığı daireyi müteahhit Salman Bakay'a iade etmek istedi. Bu nedenle çıkan tartışmada öfkelenen İsmail Köylüce yanında bulunan tabancayla müteahhit Bakay'a ateş açtı. Salman Bakay da kendi tabancasını çekerek Köylüce'ye ateşle karşılık verdi. Silah sesini duyanların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptığı incelemede İsmail Köylüce'nin yaşamını yitirdiğini saptadı. Ağır yaralanan ve Pazarcık Devlet Hastanesi'ne götürülen Bakay'ın hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Olay yerinde çalışma başlatan polis ekipleri, 2 tabancadan ateşlenen 9 boş kovana incelemek üzere el koydu. Bu sırada yaşananları duyarak olay yerine gelen Köylüce ve Bakay'ın yakınları ise sinir krizi geçirdi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Miçotakis'ten Yunan S-300'ünün Ukrayna'ya sevkiyatına veto
Yazar Dursun Ali Taşçı son yolculuğuna uğurlanıyor