Gölde kaybolan arkadaşı için ağladı

Sapanca Gölü’ne giren 3 arkadaştan 2’si kurtulurken, 1’i kayboldu. Kıyıya çıkan genç, kaybolan arkadaşı için gözyaşlarına boğuldu.

Gölde kaybolan arkadaşı için ağladı
Gölde kaybolan arkadaşı için ağladı
GİRİŞ 31.07.2014 21:14 GÜNCELLEME 31.07.2014 21:14

Edinilen bilgilere göre, İbrahim Ethem Genç (17), Görkem Yıldız (17) ve Mert Tan (17) isimli 3 arkadaş girdikleri Sapanca Gölü’nde boğulma tehlikesi geçirdi. Görkem Yıldız isimli genç yüzerek kıyıya çıkmayı başardı. Gölde boğulma tehlikesi geçirmekte olan arkadaşlarını kurtarabilmek için kıyıda piknik yapmakta olan vatandaşlara haber verdi. Ardından kıyıda bulunan Yunus bisikletiyle harekete geçen Emir Şahin isimli vatandaş gölde hareketsiz şekilde bulunan Mert Tan isimli genci alarak kıyıya çıkardı. 

Olay yerine gelen 112 ekiplerince Mert isimli genç Toyatasa İlkyardım Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayın haber verilmesinin ardından, göle gelen Sakarya Sivil Savunma Arama ve Kurtarma ekipleri ile dalgıç ekipleri tarafından Görkem Yıldız’ın tarifi üzerine gölde geniş çaplı arama ve kurtarma çalışmaları başlatıldı. Gölden yüzerek kıyıya çıkan, Görkem Yıldız ise, göle beraber girdiği ve gölde kaybolan arkadaşı İbrahim Ethem Genç için gözyaşı döktü.

Kıyıda çaresizce ekiplerin çalışmalarını izleyen Görkem Yıldız, “Gölde beraber yüzdüğüm arkadaşlarımın imdat çığlıklarını duydum. Arkadaşlarıma yardım getirebilmek için kıyıda piknik yapmakta olan vatandaşlardan yardım istedim. Bir arkadaşımızı aldık, diğeri ise akıntıya kapılarak suda gözlerden kayboldu” dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!
CHP'deki "para sayma" soruşturmasında yeni gelişme! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı