Zonguldak'ta faciadan kıl payı dönüldü

Zonguldak'ta, yol kenarındaki büyük meşe ağacı, hareket etmek üzere olan taksi ile park halindeki bir otomobilin üzerine düştü.

Zonguldak'ta faciadan kıl payı dönüldü
Zonguldak'ta faciadan kıl payı dönüldü
GİRİŞ 13.01.2015 21:18 GÜNCELLEME 13.01.2015 21:18

Ağacın, devrildiğini fark eden taksi sürücüsü geri giderek araçtaki 3 ana okulu öğrencisiyle ölümden döndü.

Kaza, akşam saatlerinde Yayla Mahallesi’nde Türk Eğitim Derneği Koleji önünde meydana geldi. Yolun kenarındaki 10 metre yüksekliğindeki meşe ağacı, hareket etmek üzere olan Bülent Partalcı yönetimindeki 67 T 0176 plakalı taksi ile Gizem Soydaş Şen'e ait park halindeki 06 AN 0750 plakalı otomobilin üzerine düştü.

Ağacın devrildiğini fark eden taksi sürücüsü geri giderek 3 ana okulu öğrencisiyle ölümden döndü. Taksinin arkasında bulunan içerisinde 20 ana sınıfı öğrencisi taşıyan Celil Bayraktar yönetimindeki 67 S 0057 plakalı okul servisi ise mucize eseri ucuz kurtuldu.

Servis şoförü Celil Bayraktar, olaydan 2 dakika önce ana sınıfı öğrencilerini taşıyan okul servisinin geçtiğini belirterek, "Ağaç küt diye düştü. Ben de park halindeydim. Verilmiş sadakamız varmış. O kadar fırtına, rüzgar oldu, hiç devrilmedi, sadece sallanıyordu" dedi.

Olayın şokunu uzun süre üzerinden atamayan taksi sürücüsü Bülent Partalcı ise hareket halindeyken arabanın yavaş yavaş kaydığı sırada ağacın devrildiğini fark ettiğini hemen geri geri geldiğini söyledi. Partalcı, "Geri gelmeme rağmen kurtaramadım. Arabam da 3 çocuk vardı. Çok şükür onlara bir şey olmadı" diye konuştu. Ağaç, kesilerek yoldan kaldırıldı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin dindarlık oranı ortaya çıktı! İşte kişisel sorunlarda sığınılan liman
Yurt dışındaki Türk sayısı! Zirvedeki ülke şaşırttı