İhsanoğlu'ndan oğluna Tarabya'da düğün

Mısır ve Suriye'de yaşananlarla ilgili sessiz kalmakla eleştirilen İslam İşbirliği Teşkilatı Genel Sekteri Ekmeleddin İhsanoğlu'nun, oğunun düğünü Tarabya'da yapıldı. İhsanoğlu'nun konukları arasında S.Arabistanlı eski bakan Zeki Yamani de vardı.

İhsanoğlu'ndan oğluna Tarabya'da düğün
İhsanoğlu'ndan oğluna Tarabya'da düğün
GİRİŞ 24.08.2013 23:19 GÜNCELLEME 25.08.2013 11:11
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

İSLAM İşbirliği Teşkilatı (İİT) Genel Sekreteri Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu'nun oğlu Aziz İhsanoğlu, Başak Çerçi ile dünya evine girdi.

İslam İşbirliği Teşkilatı Genel Sekreteri Ekmeleddin İhsanoğlu'nun oğlu Aziz İhsanoğlu Başak Çerçi ile dünyaevine girdi. The Grand Tarabya Otel'de düzenlenen nikah törenine Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Vehbi Koç Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Semahat Arsel, Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan'ın eşi Sema Doğan, Prof. Dr. İlber Ortaylı ile çok sayıda davetli katıldı.

Ekmeleddin İhsanoğlu, Beşir Atalay'ı kapıda karşıladı. Çiftin nikah şahitliğini Ak Partili eski Milletvekili Tayyar Altıkulaç, Suudi Arabistan'ın eski petrol bakanlarından Ahmet Zeki Yamani, ile Mehmet Tahir Demircioğlu yaptı. Nikah törenin ardından davetlilere yemek verildi. Beşir Atalay yaklaşık bir saat kaldıktan sonra otelden ayrıldı. Düğün töreni basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 12
  • metin yaman 10 yıl önce Şikayet Et
    Tek çare sivil bir İSLAM TEŞKİLATI KURMAK. Bu uyuşuk resmi adamlarla bu iş olmayacak galiba. 50 senedir İslam Birliği var, kelam çok, pilav çok, lakin icraat yok.
    Cevapla
  • NİYAZİ KARACA 10 yıl önce Şikayet Et
    SİSİ'NİN PATRONLARI HATIRI SAYILIR BİR DÜĞÜN TAKISI YAPMIŞLARDIR. islam dünyası yanarken islam konferansı örgütünün başındaki şahsiyetin böyle bir düğün yapmasına benim bir diyeceğim yok ama YÜCE ALLAH'ın vardır.
    Cevapla
  • Levent Kara 10 yıl önce Şikayet Et
    ....... tezkere Kabul edilmemisti,abd iraka girmisti,terör olaylari cogalmisti,sonra Türkiye Kuzey Iraka girmisti günes harekati diye,abd dur deyince hemen türkiyecekildi,eger Tezkere Kabul olunsaydi, simdi Türkiye daha söz Hakki olunurdu,hatta basbakan 2002 akp iktidar olunca akp genel baskani olarak berlusconiden sonra busha gitti,Türkiye simdi eli kolu suriye ve Irak konusunda bagli,iran osmanlidan beri siilik politikasini yapmaktadir,esadi istanbula davet ediyor saraylarda gezdiriyor,Türkiye kendi T.C vatandaslarin kapikule sorunu bile cözemiyor,bu geldi veböyle gececek................
    Cevapla
  • nur dülger 10 yıl önce Şikayet Et
    başbakanın oğlu evlendiğinde. daha yeni başbakan olmuştu.daha kim dost kim düşman seçememişti yani açıkçası içi kan ağlasada amerikaya laf söyleyecek kadar güçlü değildi.umarız Amerikan askerleri evine sağ salim döner derken ne işiniz var burda alın askerlerinizi buralardan defolup evinize gitmenizi bekliyoruz demişti zaten ama siz onu bile vicdansızca başka yöne çektiniz sonra amerikanın ırak işgalini dillinize dolamaktan utanın amerikayı sizin gözü kara sevip savunduğunuz iranın taraftarı şiiler aleviler ve Hristiyanlar yezidiler sevinçle karşılamıştı.şimid amerikanın ırağın başına getirdiğia adama bakın öyle konuşun. kim erdoğanın dostu işine gelen birimi yoksa iran ve suriyanin dostu bir şiimi .ordada mısır ve suriyedeki gibi sünniler katledildi şiiler ihya edildi. şii mollaların amerikaya mukavamet etmeyin fetvası kolaylık sağladı amerikaya Erdoğan değil
    Cevapla
  • baki ünal 10 yıl önce Şikayet Et
    islamoğlu mu ihsanoğlu mu. haber içinde aynı kişinin soyadının yanlış yazılması kişinin önemsiz olduğu anlamı gelir, önemsiz kişilerle ilgili haber yapmayın lütfen.....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
"Çöp ev" davasında mütalaa açıklandı
Fransız başkandan skandal Türkiye haritası paylaşımı