Tuncel Kurtiz'in cenazesinde büyük şaşkınlık

İstanbul'daki evinde vefat eden tiyatro ve sinema sanatçısı Tuncel Kurtiz'in cenaze töreninde 'skandal' denebilecek bir olay yaşandı.

Tuncel Kurtiz'in cenazesinde büyük şaşkınlık
Tuncel Kurtiz'in cenazesinde büyük şaşkınlık
GİRİŞ 30.09.2013 07:04 GÜNCELLEME 30.09.2013 09:39
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Cuma günü evinde yaşamını yitiren sinema ve tiyatro sanatçısı Tuncel Kurtiz'in cenazesi Balıkesir'in Edremit ilçesinde, Kazdağları eteklerinde bulunan Çamlıbel köyünde toprağa verildi.

Kurtiz'in, köydeki evine getirilen cenazesi, bahçede bir süre bekletildikten sonra yaklaşık 1 kilometre uzaklığındaki mezarlığa kadar omuzlarda taşındı.

KURTİZ'İN CENAZESİ İKİ KEZ GÖMÜLDÜ

Mezarlığın musalla taşına konulan Kurtiz'in naaşı, cenaze namazı kılınması beklenmeden mezar yerine götürüldü. Mezara konulan Kurtiz'in naaşı, namaz kılınmadığının hatırlatılması üzerine mezardan çıkartılarak cenaze namazı kılındı.

Kurtiz'in naaşı, defnedileceği yere kadar sanatçı dostlarının omuzlarında taşındı.

Ardından da alkışlarla yeniden defnedildi.

 

YORUMLAR 30
  • Murat Kahraman 10 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH'U EKBER!. ... FeSubhânellâh!..
    Cevapla
  • kemal oğuz 10 yıl önce Şikayet Et
    ateist olduğu için kafaları karışmıştır.. kenan imirzalıoğluyla yaptıkları bir doğa programında sohbet sırasında Allah a inanmadığı geçmişti.
    Cevapla
  • Dogancan ÖZTÜRK 10 yıl önce Şikayet Et
    Ölüm'ün acı gerçeği!. Televizyondan izledim, cenazeye katılan sanatçılardan biri ayne şu ifadeyi kullandı "Toprağı bol olsun." Ne diyelim, ölüm er yada geç her canlının başına gelecek, Toprağı bol olsun...
    Cevapla
  • _erkam_ 10 yıl önce Şikayet Et
    Ölüme dair.... Ne kadar kafa tutarsan tut, Ne kadar muhalif olursan ol; ölüyorsun be abicim!!! madem ölüm var; ölüm adama Allah Allah dedirtir... peşinden koşup durduğumuz bütün dünyalıklar, aslında çok da önemli şeyler değilmiş... zira, ölüm var.. hesap var.. ebediyet var.. hesap var... ya mükafat, ya da mücazat var...
    Cevapla
  • Gar 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah filan dedirtmez. Ölüme inanıyordu ne enayi adamsin
    Cevapla
  • ziver aslan 10 yıl önce Şikayet Et
    MÜNAFIKLAR DA NAMAZ KILIYORLAR... Yorumlara baktığımızda çoğunlukla namazla ile ilgili namaz kılmışmıydı alevimiydi namaz kılmasını biliyormuydu gibi gaflar ediliyor yazıklar olsun bir ölünün arkasında bile kin besliyorsunuz...bildiğimiz gibi münafıklarda namaz kılıyorlar acaba onlarında cenaze namazını kılan varmı...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...
Miçotakis'ten Yunan S-300'ünün Ukrayna'ya sevkiyatına veto