Gülsuyu zanlısı yakalandı

İstanbul Maltepe'de uyuşturucu çetelerine karşı yapılan gösteride öldürülen Hasan Ferit Gedik'in katil zanlısı yakalandı. Şüphelinin üzerinde, piyasa değeri yaklaşık 20 bin lira olan kokain maddesi bulundu.

GİRİŞ 19.11.2013 10:23 GÜNCELLEME 19.11.2013 10:36

Maltepe Gülsuyu Mahallesi'nde 30 Eylül'de gösteri yapan gruba açılan ateş sonucu Hasan Ferit Gedik ölmüş, 3 kişi de yaralanmıştı. Olayın ardından operasyon düzenleyen İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 22 kişiyi gözaltına almıştı.

Soruşturma kapsamında Hasan Ferit Gedik'in katil zanlısı olduğu iddiasıyla aranan şüpheli Emrah O., Maltepe'de yakalanarak gözaltına alındı. Alınan bir ihbar üzerine harekete geçen Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Emrah O.'yu Dragos Sahili'nde bir arkadaşı ile birlikte otururken yakaladı. Şüphelilerin üzerlerinde ve otomobilde yapılan aramalarda piyasa değeri 20 bin lira olan ve 'taş' olarak tabir edilen 140 adet kokain maddesi bulundu. Gözaltına alınan şüpheliler, Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek sağlık kontrolünden geçirildi. Şüpheliler, daha sonra soruşturmayı yürüten Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 18 ile son dakika uyarısı: Sel ve doluya dikkat!
Edanur'un ölümünde İBB çalışanı 4 kişiye gözaltı kararı