Sözcü'nün hedef yaptığı futbolcu konuştu

Sözcü gazetesinin dün manşetinde yer verdiği Rabia selamı yapan iki futbolcudan Atilla Yıldırım, Haber7.com'a konuştu.

Sözcü'nün hedef yaptığı futbolcu konuştu
Sözcü'nün hedef yaptığı futbolcu konuştu
GİRİŞ 09.12.2013 14:11 GÜNCELLEME 09.12.2013 16:09
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Fethiyespor'lu oyuncuların maça 'Yüce Atatürk' yazan tişörtlerle çıkması ve ardından TFF tarafından disiplin kuruluna sevkedilmesi tartışmaları sürüyor.

Sözcü gazetesi, Fethiyespor'lu futbolculara destek çıkarken, aynı zamanda Bucaspor'lu Atilla ve Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu'nu da hedef gösterdi, ceza istedi.

O futbolculardan Bucaspor'lu Atilla Yıldırım, gazetenin haberiyle ilgili olarak Haber7.com'a şunları söyledi; Bir siyasi işaret olsun diye değil, dökülen masum ve mazlum insanların sesini duyurabilmek icin yaptım. Açlıktan, sefaletten, baskıdan, haksızlıktan ölenlerin yanında, haksızların karşısında olmak imparotorluk kurmuş  koca bir milletin evladına çok görülmemeli. Bir kez daha yaşasin adalet diyorum.

SÖZCÜ GAZETESİ DÜN BU MANŞETLE ÇIKMIŞTI

YORUMLAR 19
  • nur dülger 10 yıl önce Şikayet Et
    köprülü ve emsalleri. işet bunlar türk sünniler arap müslümanlara sahip çıkınca bunlar değilmi osmanlıyı arkadan vuran diye maunu,kardeşliği engellemek için ellerinden geleni yaparken ve o osmanlıyı arkadan vurdu dedikleri arapların bu gün yere göğe sığdıramadıkları sisi ve esedin tıpatıp aynısı olduğunu bal gibi bilirken bizde bir şeyi artık iyi anlıyor be biliyoruzki lawrwensler sadec arapların içinde değildi .inanın osmanlının içinde bu zihniyette on binlerce lawrwens vardı.ve onlar arapları isyan ettirecek her türlü zulüm ve katliamda bulundular.ama ülkelerinde türkleri işgalci emperyalist olarak anlatan ırkçı faşist diktatörleride işte her zaman böyle sevdiler. köprülüye o kadar kızmaya gerek yok . bu konunun üzerinde düşnüp ibret almak için çok güzel bir örnek.ama osmanlı hayallerinden vazgeçmediğimiz arap kökenli bir olarak onun gibi tükçülük taslayana tokat atarcasına hatırlatmak isterim!
    Cevapla
  • ibrahim yılmaz 10 yıl önce Şikayet Et
    rabia direnişi. bir aklıevvel mantığı:rabia yı kimler yapıyor mısırlılar mısırlılar kim müslüman eeee müslümana bak vay vay ay ay ay bunlar Allah der şöyle yapaaaalar bunlar şeriatçı ay ay ay o halde rabia hareketini beş vakit namaz kılan her yıl hacca giden ter temiz insanlar yapmalı vırvırvır dırdırdırdırrrrr...
    Cevapla
  • sinan 10 yıl önce Şikayet Et
    rabia saçmalığı. namaz kılmıyorum ama kalbim temiz gibi bi şey :)
    Cevapla
  • burhan sert 10 yıl önce Şikayet Et
    köprülü. senin deden köprülümü.allahtan korkmaz kuldan utanmaz.ne biçim yazı yazıyorsun.sen yahudi dostu yahudi uşağısın yazından belli.bu ülkede senin gibiler bitene kadar savaşımız devam edecek.allah bizimle beraberdir.
    Cevapla
  • OĞUZHAN 10 yıl önce Şikayet Et
    Koprulu senin o kadar yorumunu okudum. Son yorumuna da pes diyorum.. Öbür dünyada seni kankalarınla(sisi ve esed) birlikte görmekten mutluluk duyarım. Yine de Allah Hidayet versin diyeyim..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas: Savaşı sona erdirmeyen ateşkes teklifini kabul etmeyeceğiz
Uğurcan Çakır ve Markus Gisdol arasında gerginlik