Kırkıncı Hocaefendi'den o röportaja yalanlama

Kırkıncı Hocaefendi resmi sitesinden yaptığı açıklamayla Dr. Ali Bayram'ın o röportajını yalanladı.

Kırkıncı Hocaefendi'den o röportaja yalanlama
Kırkıncı Hocaefendi'den o röportaja yalanlama
GİRİŞ 20.03.2014 23:03 GÜNCELLEME 21.03.2014 00:48
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

HABER7- ÖZEL

İşte Kırkıncı Hocaefendi'nin o açıklaması:

Bir kaç gün önce Dr. Ali Bayram ziyaretime geldi. Sohbet sırasında Fetullah Gülen Hocaefendi hakkındaki kanaatimi sordu. Ben de kendisine, elli yıldan fazla bir zamandan beri tanıdığım hocaefendi hakkındaki kanaatlerimi beyan ettim. Bu konuşmalarımız günlük siyasi atmosferle alakadar olmayıp tamamen sohbet mahiyetindeydi. Sohbetimizin siyasi bir röportaj ve hükümetimiz aleyhinde bir siyasi beyanat gibi yayınlanmasından ve sohbet sırasında ifade etmediğim bazı cümlelerin bana aitmiş gibi neşredilmesinden cidden rahatsız oldum. Efkârı umumiyeye arz ederim.

20/03/2014

MEHMET KIRKINCI

İDDİA EDİLEN O RÖPORTAJ

Dr. Ali Bayram Kırkıncı Hocaefendi'yle ropörtaj yaptığını ve Kırkıncı Hoca'nın Fethullah Gülen'le ilgili,"Hep iyi işler yaptı. Risale-i Nur ışığında yürüdü. 50 yıllık süre içerisinde Allah O'na hiç yanlış yaptırmadı." gibi ifadeler kullandığını ifade etmiş ve bu iddiaları Samanyolu'nda manşet olmuştu.

İşte attıkları manşetler:

 

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 20
  • mevhibe inal 10 yıl önce Şikayet Et
    Dosdoğru... Güzel İnsanlarımızı bribirimizi kırdırmak için kullanmaya kimler cesaret ediyor? Muslüman Müslümanın Kardeşidir. Ona zulmetmez, onu düşmana teslim etmez. Sayın Kırkıncı Hocaefendi ellerinizden öperiz.
    Cevapla
  • kamil fethullahoglu 10 yıl önce Şikayet Et
    Herşeyden evvel bize lazım olan nedir. Sual: "Herşeyden evvel bize lazım olan nedir?" Cevap: Doğruluk. Sual : "Daha?" Cevap: Yalan söylememek. Sual: "Sonra?" Cevap: Sıdk, sadakat, ihlas, sebat, tesanüddür. Sual: "Neden?" Cevap: Küfrün mahiyeti yalandır. İmanın mahiyeti sıdktır. Şu bürhan kafi değil midir ki, hayatımızın bekası îmanın ve sıdkın ve tesanüdün devamıyladır.
    Cevapla
  • SADE VATANDAŞ 10 yıl önce Şikayet Et
    YAZIKLAR OLSUN . Böyle hoca efendileri karalamakkolaymı .Güler cemaatinin içyüzü belli oldu.
    Cevapla
  • ömer CAN 10 yıl önce Şikayet Et
    YAZIKKK. inandırıcılıklarını iyice kaybettiler, hezeyan içinde ne yaptıklarını kendileri de bilmiyor, keşke azıcık sağduyulu olabilseler..
    Cevapla
  • salim birinci 10 yıl önce Şikayet Et
    mesele tam tebeyyün etmiştir vesselam. Muhterem ABDULLAH YEĞİN Ağabeyimiz son noktayı zaten koymuştu."Biz O'nu adam zannetmiştik" diye.Bu lafın üzerine, nur talebelerinin başka bir söz söylemesine gerek bile yoktur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak
İsrail lobileri engellemeye çalışıyor: Erdoğan'ın ABD ziyaretinde son durum ne?