Sandığa gitmek için yardım istedi

Geçirdiği rahatsızlıktan dolayı yatağa mahkum bir şekilde yaşamını sürdüren Mehmet Gülmez, Başbakanın bu ümmet için bir lütuf olduğunu vurgulayarak, seçim günü sandığa gitme isteğini gözyaşları içerisinde anlattı.

Sandığa gitmek için yardım istedi
Sandığa gitmek için yardım istedi
GİRİŞ 21.03.2014 16:41 GÜNCELLEME 21.03.2014 16:45
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Geçirdiği rahatsızlıktan dolayı yatağa mahkum bir şekilde yaşamını sürdüren Mehmet Gülmez, gözyaşları içerisinde Osman Nuri Gülaçar'dan oy kullanmak için destek istedi. Seçim çalışmaları kapsamında mahalle toplantılarını sürdüren Gülaçar, toplantı sonrası rahatsız olan 84 yaşındaki Mehmet Gülmez'i evinde ziyaret etti.

Gülmez'in kendisini çok görmek istediği haberini alan Gülaçar, içeri girdiği andan itibaren Gülmez'in gözyaşları durmak bilmedi. Başbakanın bu ülkeyi nereden nereye getirdiğini vurgulayan Gülmez, BDP'lilere de mesaj gönderdi. Bir dönemler Kürtçe'nin bile yasak olduğu bu ülkede tüm yasakları kaldıran ve Kürtlere en büyük desteği Başbakanın verdiğini anlatan Gülmez, "Allah'a hamdolsun artık ölümler gelmiyor. Benim için Başbakan hiçbir şey yapmasa bile sadece bu barışı başlatması bile en büyük insani projedir. Onun yaptığını hangi hükümetler yaptı. Ne olur sizler Müslümansınız birbirinize sahip çıkın. Geç olmadan başınızı taşa vurmadan bu gidişata dur deyip, sizlerde Başbakanın yanında yer alın. Bunu nasıl görmezden gelirler. Allah her şeyi gören bilendir. Bu adam bize Allah'ın bir lutfudur. Onun yerinde eski zihniyetteki devlet olsaydı bu kadar rahat olabilecekler miydi. Bugün devlet insanına sahip çıkıyor. Her eve bir maaş giriyor. Ne olur, basit bahanelerle insanlarımızın ölümlerine sebep olup da ahiretlerini yakmasınlar" dedi.

Daha sonra Gülaçar'dan oy kullanmak için destek isteyen Gülmez, "Başbakan için ben bu oyumu tüm rahatsızlığıma rağmen kullanacağım. Onun için Allah aşkına seçim günü beni sandığa götür" diye destek istedi.Osman Nuri Gülaçar ise, Gülmez'e söz vererek, kendisini sandığa götüreceğini ifade ederek, Gülmez'in yaptığı konuşma karşısında duygulu anlar yaşadı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 5
  • mehmet saroğlu 10 yıl önce Şikayet Et
    çaresiz.. hasan zafergüleç kardeşim arkadaş haşhaşi olduğu için yarası büyük normaldir.. amcamı ellerinden öper ona en derin saygılarımı sunarım...
    Cevapla
  • fatih genç 10 yıl önce Şikayet Et
    hasan zafergüleç. ne yaptırıyormuş çaresizlik insana
    Cevapla
  • müslüman kurtuldu 10 yıl önce Şikayet Et
    kimi insanların yüreğinde ruhunda sakatlık hastalık var.. bu güzel amcamızın vicdanı ruhu sapasağlam. ALLAH şifa versin. ALLAH tez zamanda ayağa kalkabilmeyi nasip eylesin. Amin
    Cevapla
  • Fikrim Geldi 10 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH ŞİFA VERİRDE İNŞALLAH O SANDIĞA YÜRÜYEREK GİDERSİN.... Amin....
    Cevapla
  • hasanzafergülten 10 yıl önce Şikayet Et
    TEK YORUM. çaresizlik neler yaptırıyor insana...anlıyana
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fırtına'ya derbide Samsunspor çelmesi!
ABD'de gençler tekbir getirerek Filistin'e destek oluyor