Para kasası fotoğrafını böyle çarpıttılar!

Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde AK Parti Belediye Başkan Adayı Recep Barut için aracını kaplatan esnafın aracında yer alan para kasası çarpıtılarak provoke edildi.

Para kasası fotoğrafını böyle çarpıttılar!
Para kasası fotoğrafını böyle çarpıttılar!
GİRİŞ 22.03.2014 13:55 GÜNCELLEME 22.03.2014 14:21
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yaşanan olayı 'AK Parti'de para kasaları' diyerek halkı kandırmaya çalışan malum medyanın yalanı çabuk ortaya çıktı.

Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde, AK Parti Belediye Başkan Adayı Recep Barut'un tanıtım afişlerinin yer aldığı minibüste çelik para kasası bulunduğunu gösteren fotoğrafların internete düşmesi üzerine AK Parti İlçe Başkanlığı açıklama yaptı.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Recep Barut'un tanıtım afişlerinin üzerinde yer aldığı minibüste para kasasının bulunduğunu gösteren fotoğrafların internet sitelerinde yer alması üzerine açıklama yapan AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, kasanın minibüs sürücüsüne ait olduğunu söyledi.

ARAÇ VE KASA ESNAFIMIZA AİT

İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, aracın pazarcılık yapan Umut Zorlu'ya ait olduğunu, kendileriyle ilgisi bulunmadığı söyledi. Özdemir, "Umut Zorlu, adayımızın tanıtımı için aracını giydirmiş. Bu arada işyerindeki para kasası bozulmuş. Servise götürmek için minibüse koymuş. Yolda karşılaştığı bir akrabasıyla konuştuğu sırada aracın kapısını açmış. Kasayı gören bir kişi de bunu çekmiş ve siyasi malzeme yapmış" dedi.

ARAÇ PARTİMİZ İÇİN KİRALIK DEĞİL GÖNÜLLÜ

Aracı aday tanıtım amacıyla kiralamadıklarını da aktaran Özdemir, sahibinin tamamen kendi isteğiyle aracını giydirdiğini vurguladı. Başkan Özdemir, "Bizim dışımızda olan bir olay. Para kasasından haberimiz olmadığı gibi bizi ilgilendiren bir konu da değil" dedi.

YORUMLAR 1
  • dursun yağlıdereli 10 yıl önce Şikayet Et
    ak parti uyanık olmalı. hadi tamam para kasası o münibüste arızaya götürülüyor neden yol kenarına park etmiş kapısı açılmış vaziyette poz verilir gibi durmuş orada.ak partiyi lekelemek için herşeyden medet uman bir kesime malzeme üretmek değilde nedir bu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İstiklal'deki bombalı saldırı davasında karar verildi
İsrail lobileri engellemeye çalışıyor: Erdoğan'ın ABD ziyaretinde son durum ne?