MÜSİAD'tan ihanete sert tepki!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Suriye toplantısının illegal bir şekilde dinlenmesi ve servis edilmesine tepki gösterdi.

MÜSİAD'tan ihanete sert tepki!
MÜSİAD'tan ihanete sert tepki!
GİRİŞ 27.03.2014 23:16 GÜNCELLEME 27.03.2014 23:22
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İşte MÜSİAD'ın açıklaması:

MÜSİAD Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği olarak ülkemizin geleceğinin belirlendiği bu dönem içinde, Dışişleri Bakanlığı güvenlik toplantısının illegal bir şekilde dinlenerek, Türkiye Cumhuriyeti'nin çok gizli mahiyetteki görüşmelerinin dinlenmesini ve kamuoyuna servis edilmesini Türkiye'nin ulusal güvenliğine yönelik alçakça bir saldırı olarak değerlendirmekteyiz.

Milletimizin ve devletimizin içine düşürülmeye çalışılan gayri ahlaki ve gayrinizami seyirden son derece rahatsızız. Yaşanan bu olayın hiçbir gerekçeyle açıklanamayacağını, hiçbir özrün mazeret olarak kabul edilemeyeceği iradesiyle Milletimizin ve devletimizin bekasının, birliğinin, dirliğinin hiçbir şart altında tartışmaya açılmasını, Ulusal güvenliğimizi zedeleyecek, tehlike altına sokacak hiçbir hareketi kabul etmemiz, gerekçesi ne olursa olsun mazur görmemiz mümkün değildir. Devletimizin ve Hükümetimizin mahremiyetinin fütursuzca kamuoyuna yansıtılmasını bekamıza yapılmış bir ihanet olarak görüyoruz. Bu vesileyle vurgulamak isteriz ki; Devletimizin, milletimizin birliğini ve dirliğini bozacak, istenmeyen sonuçlar doğuracak her türlü olumsuz hareket, kaynağı ya da gerçekleştireni kim olursa olsun milletimizi karşısında bulacaktır.

MÜSİAD, yaşanan ve izahı olmayan bu son hadisenin tekrar vuku bulmaması için gereken her türlü tedbirin alınmasını ve bunu gerçekleştirenlerin en ağır şekilde bağımsız yargı tarafından cezalandırılmasını katiyetle istemektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur

YORUMLAR 3
  • Muhafazakâr 10 yıl önce Şikayet Et
    İhanet şebekeleri!. Bu son dinleme de gösterdiki Türkiyenin asıl düşmanları dışarda değil içerde. içerdeki hainler olmadıkça dışardaki bir şey yapamaz. Türkiyenin düşmanları israil, amerika, suriye,almanya vs. değil. asıl düşmanlar içimizdeki bu ülkelerin hesabına çalışan hainler. içeride satın alınacak kişi olursa dışarda satın almaya talip kişi çok olur. istanbuldaki 3.havalimanı yapımının durdurulması için bir türkün dava açmasını hala hazmedemiyorum. havalimanını istemeyen almanlar açık açık söylüyorlar,davayı bir alman vatandaşı yada almanya açsa gam yemeyeceğim, açan satılmış bir türk vatandaşı. bunları vatana ihanetten sınırdışı etmedikçe bu memleket iflah olmayacak.
    Cevapla
  • cengiz han 10 yıl önce Şikayet Et
    çanakkale. Çanakkalede şehit düşenler ALLAH İnancı taşıyorlardı.Şehit olmayı istiyorlardı.Bu ülkenin her bir savunmasında bizlere irticacı diyenler seyretmiş ,ganimetin üzerine oturmuş evlatları devletin nimetlerini yemişlerdir.Bu bağlamda İşte MÜSİAD,İşte TÜSİAD..
    Cevapla
  • ercan ercan 10 yıl önce Şikayet Et
    hasan al. tüsiad nerde yaa :)) tırnak içinde vatan sever tüsiad :)) eminm şimdi cianın kucağındadır tıpkı içimizdeki hainler gibi :))...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas: Savaşı sona erdirmeyen ateşkes teklifini kabul etmeyeceğiz
İstanbul'daki 1 Mayıs gösterilerinde gözaltına alınan 65 şüpheliden 38'i tutuklandı