Saldırgandan şikayetçi olacak mı?

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Meclis'te kendisine yumruklu saldırıda bulunan kişi hakkında şikayetçi olup olmayacağı sorusuna, "Bir bakmam lazım önce. Olayın ayrıntılarını bir öğrenelim" yanıtını verdi.

Saldırgandan şikayetçi olacak mı?
Saldırgandan şikayetçi olacak mı?
GİRİŞ 08.04.2014 21:27 GÜNCELLEME 09.04.2014 08:58
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Kemal Kılıçdaroğlu, grup toplantısının ardından saat 19.00'a kadar çalışmalarını Meclis'teki makamından yürüttü. Çok sayıda CHP milletvekili ve partililer Kılıçdaroğlu'na geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Kemal Kılıçdaroğlu'nun ziyaretçileri arasında Bağımsız İzmir Milletvekili Ertuğrul Günay da vardı.

Kılıçdaroğlu, Meclis'ten ayrılırken, gazetecilerin, "şikayetçi olacak mısınız?" sorusuna, "Bir bakmam lazım önce. Olayın ayrıntılarını bir öğrenelim" yanıtını verdi.

"Profesyonelce bir saldırı ile karşı karşıyayız"

Öte yandan Meclis'te gazetecilerin, sorularını yanıtlayan CHP Sivas Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Malik Ecder Özdemir, saldırganın Meclis'e girişinden itibaren kamera kayıtlarını izlediklerini söyledi.

Kamera kayıtlarına göre, söz konusu saldırganın saat 10.30'da Meclis'e giriş yaptığını belirten Özdemir, "Polis, güvenlik kapısında bu kişinin cebinde yalnızca 4 lira bozuk para olduğunu söyledi ancak biz kamera kayıtlarında bozuk paranın yanında cep telefonuna benzer kalıplı bir şey daha gördük" dedi.

YORUMLAR 7
  • Murat BÖÇKÜN 10 yıl önce Şikayet Et
    saldırganın facebook profili. baktığında saldırganın facebook proflilinde eskiden solcu olduğu fakat son günlerde sağcıymış gibi paylaşımlarda bulunduğu görülüyor.. ben olayın olduğu ilk anda söyledim.. kendileri parayla tutmuşturlar bunu.. ben böyle düşünüyorum.. düşünmek suçmu kardeşim..
    Cevapla
  • Karlı Zigana Dağları 10 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçtaroğlu saldırıdan sonra yaptığı açıklamada. Bu Ülkeye, sağlıklı demokrasıyı ya getireceği, ya getireceğiz diyor. Fakat; Kılıçtaroğlu başkanlığında CHP icraatları analız edildiğinde, yapmış olduğu açıklamayla icraatları tamamen zıt olduğu verileri çıkıyor. Milleti Sokağa çağırmak, sandıkta alamadığını kaba kuvvetle almaya çalıştılkaı aşikar. Tartışmasız bir doğru vardır. Sandığa tahammül edemeyen bir zihniyet aslave asla bu ülkeye barış ve huzur getiremez.
    Cevapla
  • İRFAN SADIKOĞLU 10 yıl önce Şikayet Et
    ÖZGÜRLÜK YAŞASIN ÖZGÜRLÜK İŞTE HER KES AKLINDAN GEÇENİ YAPARSA. işte şimdi anlayın her kez aklından geçeni yapayım derse suç oluşur. ha twitter,de küfür etmiş ha fiilen yumruk atmış ikiside suçtur özgürlük değildir hak ihlali ve trebiyesizliktir bunu anlayın sayın muhalefet haa yoksa gidin optik,çiye kırılanın yerine bir optik alın gençten,de özür dileyin sizi bu kadar nefrete sevt ettim diye
    Cevapla
  • İRFAN SADIKOĞLU 10 yıl önce Şikayet Et
    KEMAL AMCA BUNLAR YENİ GENÇLİK ONLARI SİZ ALnINDAN ÖPÜYORDUNUZ YA. bunlar gençtir hani gezi gençleri şaka yapmıştır. özgürlükçü gençler hani başbakana sövene, polise kurşun atana, ülkeyi yakıp yıkana siz ve vekilleriniz destek oluyordunuz şimdi yediğiniz tekme ve yumruklar o gençlerin işi zorunuza gitmesin
    Cevapla
  • metin teke 10 yıl önce Şikayet Et
    Tarih. Resim ve videoları yayınlama tarihine bir bakın, çok uzak zamanlar değil. hepsini aynı anda paylaşmış.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de gençler tekbir getirerek Filistin'e destek oluyor
Antalya'daki teleferik faciasında bilirkişi raporu ortaya çıktı