Hakan Şükür'den tabela cevabı

AK Parti'den istifa ettikten sonra Sancaktepe ve Esenyurt'taki statlardan ismi kaldırılan Hakan Şükür'den açıklama geldi.

Hakan Şükür'den tabela cevabı
Hakan Şükür'den tabela cevabı
GİRİŞ 14.04.2014 16:14 GÜNCELLEME 14.04.2014 16:16
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Eski milli futbolcu Bağımsız Milletvekili Hakan Şükür, statlardan isminin kaldırılmasına sosyal medya üzerinden cevap verdi. Şükür, "Unutmasın kimse, en gerçek ve en son tabela mezar taşınızdır. Ve herkes ismiyle değil, kulluk hakkının hesabıyla yatar o taşın altına." ifadelerini kullandı.

Şükür, AK Parti'den istifa ettikten sonra Sancaktepe ve Esenyurt'taki statlardan ismi kaldırılmıştı. Geçtiğimiz hafta Sancaktepe Belediyesi'nin ilçede bulunan stattan Hakan Şükür ismini kaldırması üzerine Şükür Twitter'dan, ‘Duvarda resmin olacağına alemde ismin olsun:)' mesajını paylaşmıştı.

Dün de Şükür'ün isminin Esenyurt'taki stattan kaldırıldığı basına yansımıştı. Bunun üzerine Şükür önce, "Al bu tabelayı al al al... :))) "Hakan Şükür'ün ismi Esenyurt'taki stattan da silindi." .. :)))" şeklindeki esprili bir mesaj paylaştı. Şükür daha sonra, "Unutmasın kimse, en gerçek ve en son tabela mezar taşınızdır! Ve herkes ismiyle değil, kulluk hakkının hesabıyla yatar o taşın altına." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 35
  • burhan sert 10 yıl önce Şikayet Et
    DEFOOOL. seni türkiyedede istemiyoruz.defooool.
    Cevapla
  • arif aparı 10 yıl önce Şikayet Et
    KULLUK GÖREVİ. Sayın vekil inşallah okursun.Yeteneğine diyecek yok.Yeteneğini istediğin paraya istediğin kulübe veya yorum şirketlerine satarsın.Şu an bulunduğun yer ne eğitimin ne de yeteneğin sayesinde.Başbakanın spor sevgisi yüzünden ordasın.Aldığın oylar da yetenek sahibi insanların oyları değil.AKPARTİ nin oyları.Şimdi sen resmen HARAM yiyorsun.Mezar Taşına da HARAM YİYEN VEKİL yazdır da dürüstlüğünü takdir edelim.
    Cevapla
  • Murat Kara 10 yıl önce Şikayet Et
    Adın... Gönüllerdeydi, ismin sağa sola verilince gözlerde de oldu. Ama artık ne gönüllerde ne gözlerde kaldın adın. Yakışmadı Şükür yakışmadı. AK parti seçmeninden oy aldı sen Hakar Şükür olarak değil! Size düşen erdemlilik vekillekten istifa etmektir.
    Cevapla
  • Recep Kalaycı 10 yıl önce Şikayet Et
    EVET AMA KULA KULLUK EDENLER NE OLACAK. İnsanlar mahşeri kübrada tabiki mizana çekilecekler ama kula kulluk edenlerin hali nice olacaktır dersin? Sen AKP'den milletvekili seçilip sonrasında bir kul olan liderinin emri ile partiden istifa edip hala vekil maaşı alıyorsan bunun hesabını sana Allah mı yoksa liderin mi soracak. Allah tabiki bunu sana soracak. sen ne cevap vererek kurtuluşa ereceğini düşünüyorsun bay şükür. O hesaptan kurtuluşunun bir tek yolu var. milletvekilliğinden de istifa etmek. Sen AKP'den aday olmasaydın ne başka partiden nede bağımsızdan milletvekili olabilirdin. Şu an aldığın o kıyak maaş sana haramdır. onu yiyen aile fertlerine de haramdır. Çünkü sen bu şartlarda millete hizmet değil Fethullaha kulluk ediyorsun.
    Cevapla
  • NAİL ERDOĞAN 10 yıl önce Şikayet Et
    ŞÜKÜR ŞÜKREDEMEDİ. Hakan şükür haline şükredemedi AKPye ihanet ettin sen. AKPmilletvekili yaptı seni dürüstsen bağımsız olacağına vekillikten istifa edeydin operasyondan 3 gün önce istifa edip persilvanyaya sığındın bu ülkenin aşını yiyip ihanet ettin görüp göreceğin bu olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yönetilemeyen Türk futbolunda yeni olay! 3. kez sahadan çekilme vakası
MSB duyurdu: 13 PKK'lı terörist etkisiz!