Askeri birlikte patlama!

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde bulunan 2'nci Kolordu Komutanlığı'na bağlı 18'inci Piyade Mekanize Tugayı'nda meydana gelen mühimmat patlaması sonucu 17 asker yaralandı.

GİRİŞ 17.04.2014 22:55 GÜNCELLEME 18.04.2014 03:20
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Çanakkale Valisi Ahmet Çınar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gelibolu ilçesinde bulunan  2'nci Kolordu Komutanlığına bağlı 18'inci Piyade Mekanize Tugayında planlı gece eğitimi yapıldığı sırada tank silahının roket türündeki mermisinde teknik bir arıza meydana geldiğini, bunun ardından merminin iki parçasından birinin 300 metre uzağa düştüğünü söyledi.

Meydana gelen patlamada 17 rütbeli personelin yaralandığını ifade eden Çınar, "Patlama parça tesiri yaralanmaya neden olmadı.

Belki çok küçük parçalar personele gelmiş olabilir. Çoğunlukla yaşanan patlama sesi etkilemiş. Çok şükür askerlerimizin durumu çok iyi. Gece eğitim sırasında meydana gelen bir patlamadan yaralandılar. Kolordu komutanımızla görüştüm, hepsi yarın mesai başında olabilecek sağlıktalar" diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • mustafa şentürk 10 yıl önce Şikayet Et
    allah korudu. allah başta çanakkale valisine askeri komutanlara er askerlerimizin davası uğurunda yabdıkları mücadelede çıkan kaza sonucu allah dekrar canlarını bağışlayarak affeddi
    Cevapla
  • freestyle 10 yıl önce Şikayet Et
    eyvaaaahhhhhhhhhh. :(((((
    Cevapla
  • Murat Coskun 10 yıl önce Şikayet Et
    yazık çok yazık. askrligimi burda bu birligde yaptım 12 yıl önce inanım mühimmalar çok eski bakımsız ve nemli depolarda saklanıyor ve çürüyor babamdan hatta dedemden kalma malzeme bulabiirsin bence tsk envarteri yenilemeli ve depolara bakım şart daha fazla havanırılmalı
    Cevapla
  • orhan gazi demirci 10 yıl önce Şikayet Et
    eyvah eyvah. İnşallah afyondaki gibi olmaz. orada da bişey yok dediler sabahına kara haber çıktı. İnşallah bişey yoktur.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son yapılan anket ortaya çıktı! CHP iktidar olur mu?
Edanur'un ölümünde İBB çalışanı 4 kişiye gözaltı kararı