2 bin 500 emniyet müdürüne tayin

Emniyet'te tayinler ve atamalar devam ediyor.

2 bin 500 emniyet müdürüne tayin
2 bin 500 emniyet müdürüne tayin
GİRİŞ 28.05.2014 08:46 GÜNCELLEME 28.05.2014 08:46
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

27 bin polisin Şark'a gönderilmesinin ardından normalde 2020 yılında Şark görevine gidecek olan Terör, Kaçakçılık ve Organize Suçlar ile İstihbarat birimlerinde çalışan 5 bin polis ikinci kez Şark'a tayin edilmişti.

Cuma günü polis müdürlerinin kaderini belirleyecek bir başka adım daha atılacak. İçişleri Bakanı Efkan Âlâ'nın talimatıyla şube müdürü ve emniyet müdür yardımcısı rütbesindeki yaklaşık 2 bin 500 polisin de ataması yapılacak. Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Adana, Mersin, Diyarbakır ve Kocaeli gibi şehirlerde görev yapan 4., 3. ve 2. sınıf emniyet müdürleri de tayine tabi tutulacak.

YORUMLAR 1
  • Barış-Burak 9 yıl önce Şikayet Et
    SADECE EMNİYET İLE BU İŞ OLMAZ..... içişleri bakanlığı sadece emniyet teşkilatı ile bu parelel yapı sorununu çözmeye çalışıyor... Ama malesef Paralel yapının büyüğü, bakanlığın , illerdeki diğer kurumlarının başındakiler....Adamlar 15-20 yıldır koltukları işgal etmişler... Kimsede karışmıyor...Ne tayin , ne rotasyon..gel keyfim gel... Bir an önce bakanlığın illlerdeki TÜM kurumlarına taze kan , değişiklik , PARALEL yapı ile mücadele şart....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrailli yetkiliden akılalmaz sözler! Fırsat verilse Harvard'ı bombalayacak
'Ekrem İmamoğlu'na karşı Özgür Özel mi öne çıkartılıyor?'