İşte Gezi Parkı'ndaki son durum

Taksim'de sabah saatlerinde sakin bir hava var. Gezi önlemleri çerçevesinde İstanbul'a 11 ilden takviye polis ekipleri geldi.

İşte Gezi Parkı'ndaki son durum
İşte Gezi Parkı'ndaki son durum
GİRİŞ 31.05.2014 10:59 GÜNCELLEME 31.05.2014 10:59
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Taksim meydanında 3 dozer ve kamyonlar göstericiler tarafından kurulacak barikatlara karşı hazır bekletiliyor. Metronun Osmanbey'e kadar çalışacağı açıklanmıştı. Şu an için Taksim'de metro istasyonu açık.

Saat 09.30'dan itibaren resmi ve sivil polis ekipleri Taksim'e otobüslerle geliyor. Meydanda itfaiye ve belediye araçları da hazır bekletiliyor.

İSTANBUL'A POLİS TAKVİYESİ

Gezi Parkı eyleminin birinci yıldönümü nedeniyle İstanbul'a bir çok ilden uçakla polis getirildi. Türk Hava Yolları'ndan kiralanan uçaklarla Sinop, Ordu, Samsun, Giresun, Çorum, Kırşehir, Nevşehir, Kastamonu, Elazığ, Bingöl, Mardin'den İstanbul Atatürk Havalimanı'na gelen polisler, buradan otobüslerle görevlendirildikleri yerlere hareket etti..

BEŞİKTAŞ'TA GEZİ ÖNLEMLERİ

Beşiktaş'ta da geniş güvenlik önlemler aldı. Dolmabahçe ve civarında TOMA, itfaiye ve iş makineleri de hazır bekletiliyor.

YORUMLAR 2
  • Yucel Bilir 9 yıl önce Şikayet Et
    Gezi olaylarının birinci.... Arkadaşlar, gezi olayları için yazarken, konuşurken birinci, ikinci gibi yazmayalım. Ne demek tarihi bir olay mı? Eğer yazılacaksa "Türkiye'nin gelişmesini ve ilerlemesini istemeyen kişi ve kuruluşlarının destekledikleri" olay olarak ifade edilmeli. Birinci ikinci daha sonra ulusal bayrama kadar gider.
    Cevapla
  • KALE55 9 yıl önce Şikayet Et
    SOLCU OLMAK ZOR İŞ. acıyorum solculara, çok zor bi hayatın içindeler, devamlı dayak, devamlı cop, devamlı gaz, devamlı su yemek zorundalar, genetik bir hastalık olduğu, babadan oğula geçtiği için de tedavisi yok, ancak dayakla biraz şifa buluyorlar ama kalıcı değil dayak, sık sık tekrarlanmazsa hastalık depreşiyor, ne diyeyim, allah gönüllerine göre cop ihsan eylesin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Serik'te köpeklerden kaçan çocuk arabanın altında kaldı
İstanbul'daki 1 Mayıs gösterilerinde polise saldıran 52 şüpheliye tutuklama talebi