Arananlar içinde olan en kritik isim teslim oldu

Paralele yapı operasyonlarında İstanbul'da 6 kişi daha teslim oldu. Eski İstihbarat Şube Müdürü Demirhan da teslim olan isimler arasındaydı.

Arananlar içinde olan en kritik isim teslim oldu
Arananlar içinde olan en kritik isim teslim oldu
GİRİŞ 24.07.2014 14:57 GÜNCELLEME 24.07.2014 15:35
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

6 KİŞİ DAHA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE GELEREK TESLİM OLDU

22 Temmuz Operasyonu kapsamında hakkında yakalama kararı çıkarılan İstihbarat Şubesinde görev yapan Erol Demirhan, Ahmet Öztürk, Muhammed İkbal Karaduman, Muhammed Ali İkli, Vatan Caddesi üzerindeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü binasına gelerek teslim oldu.

Avukat Hüseyin Ataol eşliğinde emniyete gelen İstanbul Eski İstihbarat Şube Müdürü Erol Demirhan “Kaçacak herhangi bir şuç işlemedik" diye konuştu.

Şüpheliler arasında yer alan emniyet amiri İsmail Arslan da Vatan Caddesi’ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne gelerek teslim oldu. Aslan, gazetecilere açıklama yaparken gözyaşlarını tutamadı.

Aranan ve hakkında yakalama kararı bulunan polis memuru Murat Hamarat da teslim olan bir diğer isimdi. 

İstanbul Terörle Mücadele ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda 104 emniyet görevlisi gözaltına alınmıştı.

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇİRİLDİ

Emniyet amirleri İsmail Arslan ile Murat Hamarat, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi. Emniyet amirleri, sağlık kontrollerinin ardından tekrar emniyete götürüldü.

Bu arada adliyeye sevkedilen 22 şüpheli, iki minibüs içinde sağlık kontrolü için  Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi.

Hastane önüne yanaşan minibüsler,  kısa bir süre bekledikten sonra tekrar hareket ederek hastaneden ayrıldılar.

Şüphelilerin adliyedeki Adli Tabiplik'te sağlık kontrolünden geçirileceği öğrenildi.

22 EMNİYET GÖREVLİSİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Şüphelilerden 75’i için ek gözaltı süresi alındı. İfade işlemleri tamamlanan 22 emniyet görevlisi ise Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edildi.

YORUMLAR 19
  • ayşe sarı 9 yıl önce Şikayet Et
    edep ya hu. her kesi kendileri zannettikleri için hemen kaçtılar diye haber yaptılar. şerefli polisleri tek tek gelip ifade veriyor. kendi zikirlerince haber yapıyorlar yarın ilk kaçacaklar kendileri.allah bunların hesabını bunlara sorar. bakalım o zaman ne yapacaklar. kaçacak olanlar suçlulardır. günlerce artvinde saklananlardır.
    Cevapla
  • ahmet kerim 9 yıl önce Şikayet Et
    şeref madalyasını almaya gelmiş. Bu şerefli Türk polisine reva görülen kelepçe şeklinde devlet nişanı. bu polislerde kendilerine verilen bu onur kelepçelerini takmaya koşa koşa geliyorlar. ölüme koşarak gittikleri gibi devlet dedi ki gelin geliyorlar. Hiç suçluya benzer halleri var mı?
    Cevapla
  • ahmet kerim 9 yıl önce Şikayet Et
    Korkusuz Türk polisi. Kaçacaklar diye bayram yapıyorlardı. Çünkü bunlar korkudan kaçar, sonrada bakın suçlular kaçtılar diyeceklerdi. ama bilmedikleri birşey var. Onlar Türk polisi ve görevlerini en iyi yapanlardan vatan için canları pahasına koşturanlardan. içeri atılmadan mı korkacaklar adamlar derin devletle çetelerle mücadele diye ölümle burun buruna müdahale etmişler yıllarca. şimdi içeriye girmektenmi korkacaklar. bu operasyonu yapanlar kendi gibi dolandırıcı sandı Türk polisini tırsar kaçar sandı ama hala tanıyamadınız gerçek türkleri.
    Cevapla
  • beyaz eller 9 yıl önce Şikayet Et
    aşağı tükürse sakal yukarı tükürse bıyık. hani bu insanlar kaçmıştı, yine yalan dolan haberlerle iftiralarla şu mübarek günde insanların günahını alıyorsunuz, size itimat edip oy veren kitleleri de telafisi olmayan büyük günahlar girdiriyorsunuz. hem adamları fizana sürüyorsunuz, altından kalkamayacakları uygulamalara, işlere, görevlere tabi tutuyorsunuz hem de kaçtı diyorsunuz. çok yazık. bu dönemde bu polislerin görevini yapmak elinde "kor" tutmak kadar çok zor. kor düşşe iman gidecek, kor u tutmaya devam ettikçe de eli yanacak. bunlar belli ki varsın elim yansın diyenlerden oldu.
    Cevapla
  • adalet 9 yıl önce Şikayet Et
    iftira. isimleri Ahmet, Muhammed İkbal, Muhammed Ali.. Ağızları oruçlu.. Henüz tamamlanmamış hatimleriyle, dillerinde haram lokma yemedim nidaları ile mazlumlar güruhu.. Bu adamlar hiç suçlu gibi durmuyorlar.. Mazlumlara iftira atmaktan Allah'a sığınırım..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Miçotakis'ten Yunan S-300'ünün Ukrayna'ya sevkiyatına veto
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü