Hakim son yazısında kirli tezgahı deşifre etti

HSYK seçimlerine bir ay kala paralel yapı, kendi adaylarına oy verilmesi yönünde hâkim ve savcılara baskı oluşturmaya başladı.

Hakim son yazısında kirli tezgahı deşifre etti
Hakim son yazısında kirli tezgahı deşifre etti
GİRİŞ 12.09.2014 11:50 GÜNCELLEME 12.09.2014 11:50
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Yargıtay hâkimi Abdullah Yaman, www.adalet.org isimli internet sitesinden kaleme aldığı yazısında malum yapının yargıdaki oyunlarını da sıraladı. Yaman, muhtelif sağ gruplardan gelen diğer adayların türlü ayak oyunlarıyla yedeğe çekildiklerini belirtti.

İFTİRA VE DEDİKODU

Yapının iftira ve dedikoduyla yargıda da istemedikleri kişileri bertaraf ettiğini söyleyen Yaman şunları anlattı: "2010'da listenin bakiye kısmı ile ilgili dönemin müsteşarını da gönülleyecek isimlere başlangıçta ses çıkartmayarak onun takdir yetkisine ne kadar önem verdiklerini göstermiş oldular. Nasıl olsa seçimlere kadar devam edecek bir iki aylık süre zarfında iftira, gıybet, dedikodu yöntemleriyle istemedikleri adayları listeden sildirebileceklerdi. Bu kez, HSYK eliyle yargının yeniden şekillendirilmesine sıra gelmişti. Yılların verdiği hazırlık çalışmaları burada da meyvelerini vermekten geri durmayacaktı... Şöyle ki; yargının tüm kritik görev ve makamlarına evveliyatında kendilerine Kemalist, Alevi, Solcu rolleri verilmiş ve yıllarca bu rolü başarıyla ifa etmiş kripto elemanlar yerleştirdiler. Üstelik bu kripto kişilikler rollerini o denli başarıyla ifa etmişlerdi ki çoğu kez en büyük cemaat düşmanları tarafından bile savunulur hale geldiler."

EMRE GÖRE İNFAZ

Yapının gerçek yüzünü çıkartmanın artık bir vatandaşlık görevi haline geldiğini söyleyen Yaman "Bunlar "hoca efendi apps. store" den gelmeyen her tür yazılımı virüs olarak algılatacak bir işletim sistemiyle donatılmışlar. Hiçbir davranışlarının gerçek failleri değiller. Emrolundukları şeyin içeriğiyle değil, bihakkın yerine getirip getirmedikleriyle ilgililer. Nasıl komut almışlarsa o şekilde tepki veriyorlar" dedi. Aldıkları komuta göre "infaz" bile yapabileceklerini anlatan Yaman "Dua edelim ki görevleri şimdilik kişilik infazlarıyla sınırlı... Gün gelir, fiziki infaz emri aldıklarında en ufak bir tereddüt yaşamayacaklarına (İŞİD tecrübesinden) şahidiz" diye yazdı.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 3
  • Bahane 9 yıl önce Şikayet Et
    Dinsiz adama Devlet isi verilmez... Ne guzel soylemis Ecdad...
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Cumhuriyet Mitinglerini Organize Eden Ordu Göreve Diyenler Var,ya !. Parelel yapının ta kendileridir, CHP,yi destekleyenleri arkamıza bakarak görmemiz yeterli olacak ! Pirincin içindeki siyah taşlar atıldı, gitti!
    Cevapla
  • Mahmut Fidan 9 yıl önce Şikayet Et
    Paralel yapı tehlikesi. Pensilvanyadan aldıkları emri tereddütsüz uygulayan bu yüzden başındaki amiri dahi takmayan devlet adamları yetiştiren Paralel yapı, çok tehlikeli bir örgüttür.ABD-İsrailin emrinde çalışan Fetullah, kişileri öldürme emri verse bu memurlar amirlerini bile öldürür, bu yüzden bu hain örgüt, devletten en kısa zamanda temizlenmeli, elinde belge bilgi olan herkes bunu yetkililere acilen ileterek ülkemizi tehdit eden örgütün çökeltilmesine yardım etmelidir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İstanbul'daki 1 Mayıs gösterilerinde gözaltına alınan 65 şüpheliden 38'i tutuklandı
Uğurcan Çakır ve Markus Gisdol arasında gerginlik