Kan donduran itiraf: Çay içmeye gittim

Denize düşen 16 yaşındaki sara hastası oğlunu kurtarmak yerine kaçan anne Z.E. olayın ardından çay bahçesine gittiğini söyledi.

Kan donduran itiraf: Çay içmeye gittim
Kan donduran itiraf: Çay içmeye gittim
GİRİŞ 21.09.2014 11:05 GÜNCELLEME 21.09.2014 11:08
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İstanbul Kartal Kordonboyu Mahallesi üzerindeki balıkçı barınağında 18 Eylül'de bulunan cesedin 16 yaşındaki İ.E.'ye ait olduğu, sara hastası gencin en az üç gün önce boğularak öldüğü saptandı.  

Sabah'ın haberine göre; Bölgedeki güvenlik kamera görüntülerini inceleyen polis İ.E.'nin olay günü 50 yaşındaki annesi Z.E. ile birlikte balıkçı barınaklarının bulunduğu noktaya geldiğini ve annesinin gösterdiği balıklara bakmak isterken aniden dengesini kaybederek suya düştüğünü tespit etti.

Annesi telaşla olay yerinden koşarak kaçarken İ.E. boğuldu. Olayı üç gün boyunca emniyete haber vermeyen anne Z.E. evinde gözaltına alındı.

Z.E. ifadesinde "Denize yakın oturuyorduk. Oğlumun elini tutuyordum ama balıklara baktığımız sırada elimden kayıp kayalıklara düştü. Olaydan sonra bir çay bahçesine gittim. Geldiğimde oğlum denizden çıkmıştır diye düşündüm. Oğlumu göremeyince 'Kurtarın' diye bağırdım ama kimse yoktu" dedi.


Mahkeme zanlının olayda kuvvetli suç şüphesi bulunduğunu belirterek, "Beden veya ruh bakımından kendisini savunamayacak durumda bulunan kişiyi kasten öldürmek" suçundan tutuklanmasına karar verdi. Z.E. Bakırköy Kadın ve Çocuk Tutukevi'ne gönderildi.

YORUMLAR 1
  • Ruhi Kara 9 yıl önce Şikayet Et
    BENİM BİLDİĞİM ANNE. O çocuğun peşine atlar... Allah dert verip derman aratmasın tabi ki engelli bir evladın olması zor hayat şartlarınıda yanında getirir fakat iman ve itikat da olmayınca olay bu okuduğumuz haber gibi sonuçlar doğurabiliyor. Rabbim imandan uzak etmesin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İkinci Köksal vakası! CHP'li aday kapıyı DEM Parti'nin suratına çarptı: Şerefsizlere...
Bahisçi trollün naylon şirketine İBB’den 1.5 milyonluk ihale! İşte belgesi