Havaalanında Sedat Peker izdihamı

Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklu yargılandıktan sonra serbest kalan Sedat Peker, Kahramanmaraş'a geldi. Havaalanında izdiham vardı.

GİRİŞ 28.11.2014 17:20 GÜNCELLEME 28.11.2014 17:32
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Havaalanında Türk bayrakları ve tekbirlerle karşılanan Sedat Peker'e dokunmak isteyenler izdihama yol açtı.

Sedat Peker, avukatlığını yapan Adil Özdoğan'ın mezarını ziyaret etmek üzere öğle saatlerinde özel uçakla Kahramanmaraş'a geldi. Sedat Peker'i karşılamak için ellerinde  Türk Bayraklarıyla Kahramanmaraş Havaalanı'na gelen çok sayıda kişi, uzun süre uçağın gelmesini bekledi.

VIP salonundan çıkan Peker, kendisini karşılamaya gelenleri bozkurt işaretiyle selamladı. Tekbir getirerek Peker'i cep telefonlarıyla görüntülemeye çalışıp dokunmak isteyenler izdiham oluşturdu.

Peker, kendisini karşılayanlara minibüsün içerisinden teşekkür ederek, "Hepiniz hoş geldiniz konuşma imkanımız olacak. Şimdi yolda giderken kaza yapmamaya dikkat edelim. Sakin sakin gidersek çok sevinirim kardeşlerim. Allah hepinizden razı olsun" dedi ve Pazarcık İlçesi'ne hareket etti.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 5
  • gokhan 9 yıl önce Şikayet Et
    bunu karşılayıp baş tacı edenler acaba gençligindeki hallerini görselerdi acaba ne derlerdi özellikle kadıköy ve cıvarında
    Cevapla
  • arif ayaz 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah ıslah etsin .
    Cevapla
  • MARAŞLI 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah akıl fikir ihsan eylesin
    Cevapla
  • fatih 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam kimki dokunmak isteyen oluyor gariplikler ülkesi Türkiye
    Cevapla
  • Cengiz 9 yıl önce Şikayet Et
    Düşünki Terörist Liderlerine Bile Dokunmak İçin İzdihamlar Oluyor, Düşünki justin bieber denen bi bebe için gece yarıları evden kaçan kişiler oluyor bi "hi" demedi diye ağlayanlar bayılanlar oluyor. düşünki cebi paralı bir sadece vatandaş dahi bir yere gittiğinde peşinden gidenler oluyor. niye Sedat Pekere bunu çok görüyorsun. onunda sevenleri, hayranları, taraftarları olması normal değilmidir. onla foto çekmek isteyen, tokalaşmak isteyenlerin olması normal değilmi. çok ön yargılısınız çok. iyidir kötüdür tartışılır ama ciddi manada sedat pekerin destekcisi hayranı var ülkemizde.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Uğurcan Çakır ve Markus Gisdol arasında gerginlik
Edanur'un ölümünde İBB çalışanı 4 kişiye gözaltı kararı