İsrail Başbakanı Netanyahu:

"Uluslararası camiadaki sağduyulu aktörleri, Filistin'in devlet olarak tanınmasına yönelik tasarıyı reddetmeye davet ediyoruz"

İsrail Başbakanı Netanyahu:
İsrail Başbakanı Netanyahu:
GİRİŞ 21.12.2014 22:36 GÜNCELLEME 21.12.2014 22:36

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, kendilerine yönelik "diplomatik saldırılar" olduğunu öne sürerek, "Uluslararası camiadaki sağduyulu aktörleri, Filistin'in devlet olarak tanınmasına yönelik tasarıyı reddetmeye davet ediyoruz" dedi.

Netanyahu, İsrail askerleriyle Hanuka mumu yakma töreninde yaptığı konuşmada, ülkesinin iki koldan saldırıya uğradığını belirterek, "Bunlardan birincisi Hamas terörü ve diğer örgütler, diğeri ise Filistin tarafından yapılan diplomatik saldırılardır" ifadesini kullandı.

"Her iki saldırıya da karşı koyuyoruz" diyen Netanyahu, "Hafta sonu Hamas'a net bir mesaj gönderdik. 'Bir füzenin fırlatılmasına bile tahammülümüz yok ve atılan her füzeye misliyle karşılık verilecek" diye konuştu.

Netanyahu, kendilerine yönelik diplomatik saldırılara da açık mesajları olduğunu vurgulayarak, "Uluslararası camiadaki sağduyulu aktörleri, Filistin'in devlet olarak tanınmasına yönelik tasarıyı reddetmeye davet ediyoruz. Her halükarda bu tasarıya güçlü biçimde karşı olacağız ve herhangi bir diktaya da boyun eğmeyeceğiz" şeklinde konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ve ASELSAN onu da bitirdi! Oyun değiştirecek müthiş sistem...
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...