'Yok artık' dedirten paralel yapı skandalı

Emniyet Genel Müdürlüğü'nde herkesten habersiz çalışan 70 kişilik paralel bir ekip tespit edildi.

'Yok artık' dedirten paralel yapı skandalı
'Yok artık' dedirten paralel yapı skandalı
GİRİŞ 23.12.2014 06:26 GÜNCELLEME 23.12.2014 06:27
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Dış İlişkiler Daire Başkanı Birinci Sınıf Emniyet Müdürü Fatih İ. idaresindeki gruptaki 6 kişiye Kuzey ve Latin Amerika Ülkeleri, Ortadoğu ve Kuzey Afrika Ülkeleri, Sahraaltı Afrika Üyeleri, Asya ve Avustralya ülkeleri, Avrupa ve Balkan Ülkeleri sorumlusu olarak atandıkları ve çalışmalarında emniyetin hiçbir birimine bilgi vermedikleri ortaya çıktı. Ekibin "Arap Baharı" bahanesiyle kurulduğu ortaya çıktı.

Kıta sorumlularının altında da "70 Ülke polis danışmanı" adı altında görevlendirme onayı alındığını, böylelikle tanımı bulunmayan görevlendirmeler ile üst amirleri yanılttıkları vasıflara uymayan personeli seçtikleri tespitlerine yer verildi. Savcının haklarında iddianame hazırladığı paralel polislerin gizli çalışmaları için örtülü ödeneği kullandığı belirlendi. 

KAYNAK: TAKVİM
YORUMLAR 5
  • muhsin 9 yıl önce Şikayet Et
    Yusuf; emniyet hala onların elinde. Binlerce polis kuş olup uçmadı. Fırsat kollayarak bekliyorlar. Ali; onlardan olmayan polislerin binlercesine uyduruk gerekçelerle idari ceza vererek sindirmişler. Ekmeğiyle oynadıkları polisler ses çıkaramaz tabii ki.
    Cevapla
  • Ali 9 yıl önce Şikayet Et
    bu paraleller bu kadar örgütlenirken devletin paralel olmayan polisleri ne iş yapıyordu acaba.iç işleri müfettişleri mit ne iş yaptı bu zamana kadar...
    Cevapla
  • yusuf 9 yıl önce Şikayet Et
    vaaayyyyyyy dünyadaki tüm polis teşkilatlarını ele geçirecekmiş adamlar..iyiki yakaladık tamda dünyayı ele geçireceklermiş korkulur bunlardan yav
    Cevapla
  • Gandi 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar kumpas ve hainlik avrupada olsa inanin bir senede cöker.Memeleketimizi Allah koruyor.
    Cevapla
  • Kaiser Soze 9 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle kardeşim ülkemizdeki evliyalarımızın, Eyüb Sultanlarımızın, Fatihlerimizin, Sultan selimlerimizin ve daha birçoğunun yüzü suyu hürmetine ülkemizin korunduğunu düşünüyorum.. Rabbim müslümanların Yar ve Yardımcısı olsun..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bayraktar HÜRKUŞ ile Akıncı'yı takip etti!
Kredi notu kararı sonrası çarpıcı yorum: Türkiye tehlikeyi atlattı