Telef olan ördekleri için belediye binası önünde açıklama yaptı

Bandırma'da 6 ayda 50 ördeğinin sokak köpekleri tarafından telef olduğunu iddia eden Özcan, belediyeye yaptığı tüm müracatlara rağmen somut bir çalışma yapılmadığını savundu

Telef olan ördekleri için belediye binası önünde açıklama yaptı
Telef olan ördekleri için belediye binası önünde açıklama yaptı
GİRİŞ 28.01.2015 16:02 GÜNCELLEME 28.01.2015 16:02

Bandırma ilçesinde ördek üreticiliği yapan Fatih Özcan, kümesindeki ördeklerin sokak hayvanları tarafından telef edildiğini iddia etti.

Son 6 ay içinde 50 ördeğinin sokak hayvanları tarafından telef edildiğini öne süren Özcan, belediyeye yaptığı tüm müracaatlara rağmen somut bir çalışma yapılmadığını savundu.

Belediye binası önünde gazetecilere açıklama yapan Özcan, şunları kaydetti:

"Ben geçimimi yetiştirdiğim ördekleri satarak sağlıyorum. Yaz aylarında ise Cumhuriyet Meydanında hediyelik eşya satarak sağlıyorum. Yerel yönetim gerekli tedbirleri almazsa geri kalan birkaç ördeğim de köpeklerin saldırısına uğrayarak telef olacak. Son 6 ay içerisinde toplam 50 adet ördeğim sokak hayvanlarının saldırısına uğrayarak telef oldu. Bu günde öğle saatlerinde 5 adet ördeğim daha sokak hayvanlarının saldırısına uğrayarak telef oldu. Mahalledeki sokak hayvanlarının toplatılması konusunda değişik tarihlerde belediye yetkililerine müracaatta bulunmama rağmen bu güne kadar somut bir çalışma yapılmadı."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ergin Ataman'dan Siyonist tehdide cevap: Türk vatandaşıyım bana hiçbir şey yapamazsınız!
Son Dakika... 7 ilde 'Mahzen' operasyonları: Bir suç örgütü daha çökertildi!