AK Parti Bilecik İl Başkanlığı Kongresi

AK Parti Bilecik İl Başkanı Ramazan kurtulmuş, Avukat Kadir Bayrak başkanlığındaki listeyle kongreye gidileceğini söyledi.

AK Parti Bilecik İl Başkanlığı Kongresi
AK Parti Bilecik İl Başkanlığı Kongresi
GİRİŞ 29.01.2015 18:12 GÜNCELLEME 29.01.2015 18:12

Kurtulmuş, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, 31 Ocak'ta yapılacak kongrede yeniden aday olmayacağını belirterek, Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek etkinliğe, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ile diğer ilgililerin katılacağını belirtti.

Teşkilat seçimleri sürecinde partinin genel olarak bir yol ve yönteminin bulunduğunu ifade eden Kurtulmuş, şöyle konuştu:

"Genel merkezimiz daha önce uzun yıllar görev yapmış il başkanları ile ilgili farklı bir tasarruf kullanma düşüncesine sahip olmuş. Neticede genel merkezin yaptığı istişareler neticesinde Türkiye'de 30'dan fazla il başkanı arkadaşımız başka görev verilmek üzere görevlerine devam etmediler. Bu arkadaşların yerine yeni aday arkadaşlar belirlendi. Biz de bu süreç içerisinde önümüzdeki süreçte farklı bir şekilde değerlendirilmek üzere aday olmuyoruz. Yapılan istişareler sonucunda inşallah Kadir Bayrak arkadaşımız kongrede aday olacak. Bayrak, kardeşim bizden aldığı bayrağı daha ileriye taşıyacak. Biz elimizden geldiği kadar toplumun isteğini taleplerini eleştirilerini dikkate alarak toplumun tümünü kucaklamak gerekçesiyle, insanların taleplerini dertlerini, sıkıntılarını dinleyip yerine getirme gayesinde olduk ama takdir toplumundur."

Kurtulmuş, aday adaylığı müracaat süresi başlamadan kendi adımıza aday adayıyız deme şanslarının bulunmadığını, 10 Şubattan sonra bununla ilgili düşüncesinin netleştiği zaman paylaşacağını sözlerine ekledi.

AK Parti İl Başkan adayı Bayrak da hizmet yarışında gelinen noktada önemli bir görevin kendisine tevdi edildiğini ifade ederek, "İnşallah bu yükün altından hayırlısıyla kalkmayı Allah bize nasip eder. Üstlendiğimiz sorumluluğun ne kadar büyük olduğunun farkındayız. Girdiğimiz süreç seçim süreci. İnşallah yüzümüzün akıyla çıkarız" dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yurt dışındaki Türk sayısı! Zirvedeki ülke şaşırttı
İsrailli yetkiliden akılalmaz sözler! Fırsat verilse Harvard'ı bombalayacak